Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na planetě Dakara se nachází zařízení, které replikátory zničí jednou pro vždy. Sam, Jacob/Selmac a jaffské jednotky odporu se vydávají na planetu přístroj zprovoznit. Aby toho nebylo málo, Ba'al si dal za úkol zničit jednotky odporu. Změní názor poté, co mu Teal'c řekne o možnosti porazit replikátory. Daniel se snaží zadržet replikátorskou Sam. Sam je čím dál víc silnější, ale to ho nezastaví. (Varan)

(více)

Recenze (8)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E16 ⤶ Replikátorská Sam zjistila co potřebuje a útočí na SGC. Ona, Ba'al i Anubis útočí na Dakaru. Ba'al chce nadobro zničit svobodné Jaffy. Konec se blíží. Pak ale Ba'al zjistí, že může pomoct s poražením replikátorů. Sam s Thorem ale zjistí jak upravit zbraň proti replikátorům a Daniel se hrabe v mysli Sam, zatímco ona se hrabe v té jeho… Blíží se totální zkáza, nebo největší výhra dobra v historii Galaxie? Daniel zjistí jak ovládat replikátory a je zabit. Závěr klasických linek celého seriálu vyvrcholil v galaktickou týmovku, při které Avengers blednou závistí. Nakonec ale není po všem a přístí díl s Anubisem bude přímým pokračováním. ⤷ E18 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizóda, ako skoro každá, ktorej námet tvoria Replikátori. Možno to spojenectvo s Goauldami bolo už príliš. Ale ostatné veci to vynahradili, napr. vesmírne bitky či iné špeciálne efekty. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý stylový závěr původní Hvězdné brány. Všechny důležité postavy pohromadě vedou závěrečný boj s nepřítelem hned na několika frontách až do posledního dechu. Skvělé herecké výkony, výborná akce, nezapomenutelné scény. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Završení boje s replikátory ve velkém stylu. Naprosto geniální epizoda, kde se doplňují linky všech postav týmu SG-1. Jedna z nejlepších epizod celého seriálu, má prostě všechno. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další významný díl. :) Jackson nám podruhé zřejmě umírá, do toho ta jeho pomoc a porozumění replikátorům, což dalo zbytku čas navíc.... :) Silný díl plný napětí, v němž se i nepřátelé spojili proti společnému nepříteli. :) ()

Reklama

Reklama