Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel se zhroutí chvíli poté, co Vala opustí SGC. Vala se vrátí zpět na SGC a vše se vrátí do normálu. Podle všeho pouto, které je svazovalo, když měli oba náramky, stále přetrvává. Vala zná vědce Arlose, který by mohl vědět, jak pouto přetrhnout. Pokud Vala vrátí Arlosovi náhrdelník jeho matky, řekne jim, jak pouto přetrhnout. Jenže ten, komu Vala náhrdelník prodala, ho nechce vrátit. Pokud mu vrátí starou cívku, bude ochoten o vrácení náhrdelníku přemýšlet. Jenže muž, který má cívku, ji nevydá, pokud mu nevrátí jeho starou pašeráckou loď. Jenže pašerácká loď je v rukou aliance zlodějů. (Varan)

(více)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý diel. Miesto výprav na neprebádané planéty či strety s Orájmi tvorí obsah variácia na tému 'Ako krtko k nohaviciam prišiel, kde neustále výmeny a minulé podrazy nudia viac a viac. Jackson je riadny mäkkýš, ktorý donekonečna odpúšťa Valyne podrazy a lži. Vala je veľmi otravná postava. Miesto toho aby ju poriadne nakopali do jej kostnatého zadku. Humor tiež nič moc. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divnej díl, jako nějakej rádoby sitcom. Potom, co nám v předchozích dílech servírovali novou mocnější hrozbu i docela drastické momenty (upálení), tady se postavy producírují v klišé kostýmech a řeší nějakou vtipnou výměnu věcí alá pohádka O slepičce a kohoutkovi. Nepochopím, proč dali tolik prostoru Vale, radši měli rozvíjet novou hlavní postavu, která díky tomu centru na Valu nebyla rozvinuta v době, kdy to bylo potřeba. Místo toho tady vidíme "sexy" mimozemšťanku, která je zase jako urvaná ze řetězu, sexuálně obtěžuje Daniela a vyskakuje si na senátora, i když by jí mohlo docvaknout, že urážením jeho mužství ho asi k financování programu nepřesvědčí. A ostatní postavy tuhle karikaturu mezi sebou trpí, aniž by jí někdo poslal do patřičných mezí (a proč ji vůbec brali až do soudní síně, krátká vzdálenost za dveřmi by měla být bez problémů, ne? jenže to bychom přišli o tu úžasně vtipnou scénu, co?). Landry ji nikdy neměl pustit na Zem, leda do nějaké střežené cely, ve které by shnila - jenže co čekat od člověka, který v práci chce dělat jen to, co chce a nudné úkoly (leč důležité) by radši předal nekvalifikovaným podřízeným, jen aby měl klid. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama