Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 je na planetě Sodan napadena místními bojovníky. Ti zajmou Cama a zmizí pryč. Cam se probouzí v Sodanské vesnici, kam ho bojovníci přinesli. Podle místních cviků musí Cama jednoho z bojovníků vycvičit na boj. Jelikož zabil jednoho Sodanského bojovníka, má příbuzný bojovníka právo na mstu. A aby toho nebylo málo, na Sodan dorazil i převor. SG-1 se podařilo zachránit Sodanského bojovníka, avšak nehodlá jim nic říct. (Varan)

(více)

Recenze (8)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková průměrná epizoda, kde je Mitchell v centru dění a zbytek týmu tu dělá jen křoví. Sodanští Jaffové jsou sice zajímavý příspěvek do mytologie Brány (navíc Tony Todd je sakra charismatickej herec), ale taky dost nucený, neodbytně se nabízí otázka, proč se je nikdy během probíhající vzpoury Jaffů nikdo nepokusil objevit nebo je alespoň nezmínil. Další pitvání vztahu Lamové a Landryho mě taky dost iritovalo, navíc nám scénáristi i tady doslova musejí říkat, jak je Lamová skvělá doktorka (u Janet to nikdy říkat nemuseli, její práce mluvila vždy sama za sebe) stejně jako na začátku série o Mitchellovi a Landrym. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonyho Todda fakt nemám rád! Jinak pořád ty sředověký kecy a chování dokola a znova a znova... Bojovat se sodanem nemůžeš! Když se ti podaří vyhrát, zabijou tě ostatní... ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama