Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se vydává na planetu, kde najdou opuštěnou antickou laboratoř. Najdou tam přístroj, který Nirrti používala ke změně DNA. Najdou tam také muže ve stázové komoře. Vezmou ho s sebou na SGC. Tam se probere, neví co se děje a kdo je. Daniel a Teal'c se vydají ještě jednou do laboratoře. Daniel odhalí, že v laboratoři kdysi experimentoval i Anubis. (Varan)

(více)

Recenze (7)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod 9. série. Ori jsou možná mocní, ale jako nepřátelé nejsou tak efektivní, když je v podstatě nikdy nevidíme, takže Khalek je jedním z mála výraznějších záporáků posledních řad a Neil Jackson ho výborně zahrál (i přes mírnou klišovitost některých dialogů). Akční epizoda, kde je ale prostor i pro morální dilema a snahu získat nějaký prospěch z nebezpečné situace, která se nakonec vymstí. Tradičně skvělý Robert Picardo. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma o experimentovaní Goauldov je už taká viackrát prevarená téma, hlavne keď máme v seriáli mocnejšieho nepriateľa, ale napriek tomu výborne spracované - akcia, napätie, vyťaženie z danej látky. Postavy síce debatujú o povznesení, ako by to bola úplne bežná vec, sú schopní ju merať, dokonca majú "povzneseniameter", ale cez to všetko téma zaujme. Dávnejšie nebola akčná epizóda z prostredia základne SGC. Tak aj preto skvelá epizóda. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama