Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 uniká jednotkám Lucianské aliance. Daniel chce zadat symboly a otevřít bránu. Chvíli na to brána a zadávací panel zmizí. Vrátíme se o 8 hodin dříve. Na jedné planetě byla nalezena výborná kukuřice. Kukuřice byla nějak upravena Orijským převorem. SG-1 se vydá na planetu, odkud kukuřice pochází. (Varan)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok s poľnohospodárskou "mafiou" a opätovným vracaním sa ku Goauldom je slabší, ale akonáhle sa na scéne objaví nové plavidlo Zeme s názvom Odyssea, je o akciu i napätie postarené. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mi přišla jako parodie na všechny myslitelná sci-fi klišé, nové nadupané outfity, zčistajasna objevená vesmírná loď, zběsilé přestřelky, postava "komického" Goa'ulda, transporty vteřinu předtím, než dopadne kulka... Mimochodem Mitchell se v tomhle díle chová jako arogantní spratek, který všechny dostane do průseru svou hloupostí a arogancí a je z toho nadšenej, jakoby šlo jen o nějakou hru. Ta scéna, kdy se stupidně smál, zatímco mu míří zbraní přímo do ksichtu, tam jsem mu tu kulku přímo přál. Jinak naklonování Baa'la byl možná na počátku zajímavý nápad, ale rychle se to ohrálo, přitom Cliff Simon byl v dřívějších dílech skvělej (špatně nehrál ani potom, ale s mizernou postavou se nedaly dělat zázraky), jenže tady se z ultimátního záporáka změnil v komickou figurku. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SG1 v metalových sci-fi oblečcích jsou fajn! Browder sem zatahuje chování, které hodně připomíná jeho postavu z Farscape. Taky je zajímavé, že se ve vesmíru objevují i jiné palné zbraně, než ty naše pozemské. A opět stejné výtky jako u zničení Promethea, stačí chvilka a štíty jsou na 11-ti procentech. Asgardské štíty by měly goauldským lodím v klidu odolávat. Ty pozemské lodě v celém universu prostě nic nevydrží... (když to universum vidím po několikáté je to do očí bijící ;-)) ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť krásne ukázala, prečo nemám rád Mitchella. Namyslený spratek, ktorý kľudne ohrozí svoj tím len preto aby bol cool. V skutočnej armáde by tak nanajvýš čistil hajzle. Naozaj sa scenáristi mohli viacej posnažiť a nahradiť O'Neilla originálnejším charakterom. ()

Reklama

Reklama