Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K SGC se blíží Al-kesh. Al-kesh na výstražné zprávy neodpovídá, a tak ho letadla sestřelí. Na místo dopadu dorazí SG-1. V Al-keshi nebyl nikdo jiný než Ba'al. Ba'al SG-1 řekne, že se proti němu vzbouřili jeho vlastní klony poté, co se dozvěděli, že budou zničeni. Ba'al ví o tom, že SGC pátrá po Merlinově zbrani. Ví, kde se nachází. Pokud se jim podaří pochytat jeho klony, bude mluvit. Aby toho nebylo málo, na SGC doráží agent Barrett z NID. Chce, aby byl Ba'al svěřen do rukou NID. (Varan)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opätovne sa vracať k nejakým Goaldom je už po niekoľkýkrát krok späť. Pôsobí to ako otravná osina v zadku. Zháňanie nejakých klonov a dopravenei na základňu, aby sa ony následne premohli stráže a splnili svoje cieľe, je prinajmenšom nudné. Akcia v závere bola síce miernym oživením, ale aby nikto nikoho nezabíjal či inak mu výrazne neublížil, ani keď mal na to výbornú možnosť, mi zasa príde detinské a s jasným zámerom ponechať si goauldiu tématiku aj na ďalšie epizódy. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baala mám hodně rád, Cliff Simon ho jako vždy zahrál perfektně, ale celý ten nápad s klony mi už přijde dost přetažený, ten měl těch klonů snad tisíce, začíná to být únavné, jak jich vždycky pár odstřelí a tucty dalších jsou někde připraveny na další střet. V zájmu rozvinutí děje se navíc v tomhle díle lidé z SGC chovali jako parta dementů, kteří se nechali Baalem naprosto stupidně převést. Jen tak pro příklad, jeden Baal utekl z cely a žádný ze strážných u dalších Baalů ho nedokázal jednoduše zastřelit? Jednoho nebo dva bych možná uvěřil, ale všechni? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Goaldi by už měli být pryč. Tohle mi přijde jako křeč a celá ta myšlenka s Baalovými klony mi přijde dost hloupá. Pokud tahle linka nebude mít geniální rozuzlení, je to jen natahování. ()

Reklama

Reklama