Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anateo (protivník Lucianské aliance) vláká Odysseu do minového pole. Anateovi muži vniknou na loď, chtějí pouze Sam. Sam a plukovník Emerson jsou odvedeni za Anateem. Chce, aby Sam vypnula subprostorvý vysílač – jinak zabije ostatní členy posádky. Zbytek SG-1 se vydává zachránit Odysseu. Vala prý zná muže, který by o tom všem mohl něco vědět. (Varan)

(více)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia oddaľujú strety s Orájmi a namiesto ponúkajú už po niekoľkýkrát stret s pofidérnou Luciánskou alianciou, ktorej vznik a pohnútky sú stále málo vyjasnené. Našťastie ide o akčne poňatú epizódu s infiltráciou a s vesmírnymi konfliktami. Konečne aj niekoho zastrelili, aspoň trochu to tak vyzerá reálnejšie. Inak prekvapuje, že na palube Odysey nie je žiadna vojenská jednotka, iba obslužná posádka...všetko musí riešiť SG1. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná epizoda, jedna z těch lepších z 10. série. Rudolf Martin odvedl jako Anateo výbornou práci, škoda že nedostal spíše roli Netana, za jedinou epizodu dokázal prezentovat Luciánskou alianci jako skutečnou hrozbu. Do čtyřech hvězd to sráží četné nelogičnosti (Cam v utajení neočekával, že se ho Netan zeptá na něco, co by věděl jen pravý Kefflin?, nikdo z posádky loďi není schopen ji opravit, SG1 je jediná odborníkem?) a náhodičky (v momentě, kdy se chystá poprava Teal'ca je v poslední chvíli odložena kvůli nalezení Odyssey). Jinak souhlas s uživatelem pode mnou, Emersona je škoda, taky se mi moc nelíbilo, že v průběhu epizody tahle událost upadla v zapomnění. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama