Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam testuje Merlinovo zařízení. Během jednoho pokusu zmizí a po chvíli se objeví zpět na SGC. Přiběhnou za ní major Evan Lorne a Dr. Bill Lee. Jenže Lorne je na Atlantidě. To znamená jen jedno, přístroj Sam přenesl do jiné reality. V této realitě Země bojuje s Orii. Oriové se pomalu blíží k Zemi. Sam se jim rozhodne pomoct a musí si pospíšit. Má 5 dnů na „zneviditelnění celé Země“. (Varan)

(více)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhšom čase opäť epizóda o alternatívnej realite. Tvorcovia môžu figliarsky vytvoriť fiktívny útok Orájov na Zem a pritom sa nemusia z toho vyvliekať, napríklad záverečným zobudením sa zo sna. Kde je O'Neill v inej realite, sa podozrivo ale ani slovkom nezmienia. Pritom by si to pri početne zmienených postavách v inej realite žiadalo. Záver s politikárčením epizóde až tak nesvedčal, napriek tomu skvelý diel. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda, jedna z nejlepších z celé 10. série. Snad poprvé od konce 8. série je epizoda zaměřena na Carterovou, je zde zajímavě zobrazeno, jaké by mohly být důsledky odtajnění programu. Že zde zbytek týmu absentuje vůbec nevadí, hostování McKaye, Lorna a hlavně generála Hammonda tento fakt plně vynahrazuje. ()

Reklama

Reklama