Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se podařilo zničit několik lodí převážejících návykovou kukuřici. To Natana dopálí tak, že na hlavy SG-1 vypíše odměnu. Cam a Vala vyráží na sraz spolužáků ze střední školy. Daniel vyrazil studovat starodávné texty. Tam ho navštíví lovkyně hlav. Dr. Lee a Sam jsou na důležité konferenci. Podle Teal'ca mají Jaffové v jejich řadách zrádce. Jejich úkolem je najít ho. (Varan)

(více)

Recenze (10)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, keď niekto bojuje na 3 frontoch - proti Goaudom, proti Orájom a ešte aj proti Luciánskej federácii. Epizóda ušla na to, že takéto či podobné až tak nemusím, hlavne také, ktoré sa neberú príliš vážne. A ušli aj niektoré vtipné scény - napr. pulzné delo či figúrky na stredoškolskej párty. Inak, epizóda je z radu tých, ktoré dej 10. série nijak neposúvajú. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nijak vážně braná epizoda, která se mi ovšem velmi líbila. Dokonce i Vala mi zde přišla snesitelná, dokonce mě pobavila, jak se snažila sejmout toho lovce. Škoda, že se v téhle epizodě nevrátil Aris Boch. A ta lovkyně, co šla po Danielovi, byla fakt kusanec. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Valu beriem na milosť, už nie je taká otravná ako na začiatku. Epizóda sa odohráva na Mitchellovom školskom zraze. Na Sg1 je vypísaná odmena a idú po nich zabijaci. Tu hologramovu technológiu mohli viac využiť aj do budúcna. Držala som palce Mitchellovi, aby si našiel babu. ()

Reklama

Reklama