Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 najde několik mrtvých Jaffů včetně zraněného Teal'ca. Dozvídáme se, že stan, ve kterém se konala schůzka Jaffů, vybouchnul. Teal'c se na vlastní pěst vydá najít zjizveného muže (viděl ho chvíli před výbuchem) a zjistit, kdo mu dal rozkaz odpálit stan. (Varan)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletky s Jaffmi nebývajú ktovieako zaujímavé, ale táto patrí medzi výnimky, hlavne keď Tealc napasuváva výbušniny do brúch nepriateľských Jaffov a vyhadzuje ich do luftu. Druhá vec je, že si Tealc robí čo chce, a to aj proti nevôli SGC. Dokonca ide proti nim, ak mu stoja v ceste - loajalita "na pohľadanie". ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořádný krvák. Bohužel epizoda nedává moc smysl. Kde se vzal, tu se vzal, najednou mocný Arkad, se kterým měl Tealc nevyřízené účty, ale jaksi se o tom zapomněl zmínit. V závěru dojde k zajímavému boji a je konec. Je to jak kdyby scénárista vytáhl ze šuplíku nějaký dřívější nápad a rozhodli se, že už ho teda natočí. No, tak to moc nefungovalo. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice oceňuji, že Teal'c dostal před koncem seriálu ještě vlastní epizodu, ale přál bych si, aby měla lepší kvalitu. Zápletka i její jednotlivé aspekty jsou jen slepencem mnoha předchozích epizod, Teal'cův charakter jsem místy vůbec nepoznával, klišovitý záporák (mimochodem, ta zápletka se zabitou matkou Teal'ca sem byla trapně napasována, za celých 10 let o tom nepadlo jediné slovo) - údajně Teal'cův nepřítel na život a na smrt (zvláštní, že o něm taky nikdy nepadlo ani slovo), SG1 se nepochopitelně striktně drží pokynů IOA, nesmrtelný Teal'c a tak by se dalo pokračovat do nekonečna. Snad jediné pozitivum je krátký návrat doktorky Lamové. ()

Reklama

Reklama