Reklama

Reklama

VOD (1)

Vrací se do rodného domu, aby pomáhala sestře pečovat o matku v kómatu. Alicia musí čelit temné síle z minulosti, která teď ohrožuje její dítě. (Netflix)

Videa (10)

Trailer

Recenze (41)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pamatujete horor Patrick ? https://www.csfd.cz/film/3043-patrick/komentare/ (byl i remake z roku 2013) tak tohle je něco podobného. Dcera s dítětem a manželem se vrací domů za sestrou pomáhat jí starat se o matku co je v kómatu (do nemocnice nechtěla). Mezitím začne jejímu dítěti hrabat a zjistí, že ta matka chce jaksi do toho dítěte vstoupit pak už jsem zaspal tak, že mám výpadky. Dalo se čekat , že to bude srajda už, když to chválil Psychor aka Bloody24 aka Flipnic aka AsiaPower a bůhví kolik má jiných nicků. 40 procent ani nevím za co možná za konec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský snímek „La influencia“ má sice relativně pomalý rozjezd, ale když už se trochu rozpumpuje, je to ve druhé polovině docela dobrá, temná jízda, která splňuje to, co byste od současného hororu čekali. V kině by rozhodně snímek stál za pozornost, ne že bychom se ho v české zemi dočkali. Ale na jedno pokoukání film neurazí, víckrát se k němu ale asi nevrátíte. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento španielsky nepodarok, beriem ako len čistý skrat, kazdy máme blbý deň a teraz ten deň padol na Španielov. Uz od začiatku som mal taký pocit, že film sa mi nebude páčiť, lebo detská hviezdička mi bola vrcholne nesympatická a celkovo, žiadna žena v tomto filme, moje sympatie nemala. Moc sa toho tu nedeje a keď aj deje, tak všetko som videl niekde inde, zabitím psa a aj to mimo zaber či utlčenie rýľom mi naozaj nemôže nič urobiť. Je pravda, že ku koncu sa troska pritvrdí a ukaže sa i pekne stvárnená diabolská postava, ale kedže je tu asi 5 sekúnd, nemozeme sa baviť o aspoň slušnom konci. Keby ten rohac to tam začal zabíjať, tak si myslím, že by film u mna dopadol určite lepšie, mal tam dostať oveľa viacej priestoru. Takto len slabé 2*. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nechci nic říkat ani nikoho navádět ALE po zhlédnutí filmů jako Potomek, Orphan, Hole in the ground, Eli, Annabelle 2, The Hollow child, Případ číslo 39, Děti atd atd, začínám být lehce paranoidní a když se na mě třeba v krámu upřeně dívá nějaké dítě tak mám chuť praštit ho lopatou po hlavě a zběsile prchat. Mé nutkání po mrknutí na La influencia opět o něco povyrostlo a to hlavně díky tomu, že tady dítě regulérně mrdne právě tou LOPATOU po hlavě dospělou osobu a to opakovaně až má dotyčná místo hlavy lečo. Jinak je Nora moc fajn holka, rozhodně se mi líbilo jak se ve škole popasovala se šikanou, škoda, že ten film nevzniknul o 15 let dřív, hned by se mi ve škole lépe vedlo se spolužákama, každopádně kdyby se na mě podívala tím prázdným výrazem, a nepronesla půl slova, sáhla bych po zmíněné lopatě dřív, než by to udělala ona. A jako, že ona by to regulérně klíďo píďo udělala a já bych posoužila jako hnojivo pro kytky. Upřímně je mi kolosálně u prdele, že za to nemohla a byla ovládaná čarodějnickou babkou, buď tu života držící se svini měli zadusit polštářem a nebo Noru umlátit...nejlépe lopatou. Ode dneška mě už děti opravdu děsí více než kontrola z berňáku, jsou to sadistický, nevypočitatelný, záludný, vypíčený vraždící zrůdy. A to jsem nezmínila Ils, Who Can Kill a Child, Syn temnoty, Šepot smrti, The Bad Seed, Hodný synek...mám kurva pokračovat? Přestaňte rodit a pořiďte si radši křečka, je to bezpečnější. A ještě vzkaz všem, co píší, že Nora je ošklivá - "Na vašem místě bych držela hubu, mohla by Vás klidně vzít po hlavě lopatou" - Za mě je Nora moc hezká holka a rozhodně jí nemíním nasrat...tak. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zase boj holčičky se zlem v domě. La influencia se po slibném začátku začala nějak zadrhávat a nakonec jsem to nemohl brát vážně. Myslím že tento horror spoléhá na vaši představivost. Herečka která ztvárňuje Sáru Maggie Civantos měla velmi dlouhá a velice ošklivá chodidla jakoby shnilá. Filmařům nic nevyčítám, protože byli omezeni malým rozpočtem jak to u horrorů bývá. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama