Reklama

Reklama

VOD (1)

Vrací se do rodného domu, aby pomáhala sestře pečovat o matku v kómatu. Alicia musí čelit temné síle z minulosti, která teď ohrožuje její dítě. (Netflix)

Videa (10)

Trailer

Recenze (41)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejdřív pozitiva. Výborný temný vizuál, zlá holčička číslo 1, která straší i když nestraší a cením si toho, že se režisér nebojí sešlápnout plyn, takže dojde i na nějakou tu chuťovku. Vrcholem pak je víc než jen vydařené finále s roztomilou babkou. Mínusem je holčička číslo 2, která nestraší i když straší, vykulená a neustále ječící matka zasluhující vraždu, smrt, zabití a asi největším negativem je přetažená stopáž tvořící zejména v první hodině dost nudných míst. Suma sumárum solidní čarodějnická jednohubka, která nenadchne, ale určitě potěší. 65% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pod vlivem, zlej starej ženy, nie alkoholu. Španielsky horor od tvorcov netflixu. Ktorý bol naozaj slabý. Ak hľadáte film ktorý je pomerne nový a od netflixu nuž musíte ho nájsť až vďaka hereckému obsadeniu to už je čo povedať. Keď už netflix zaviedol české preklady názvov, prečo tak neurobila Česko-Slovenská filmová databáza ostáva záhadou. Naozaj netuším. 2* ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Zase boj holčičky se zlem v domě. La influencia se po slibném začátku začala nějak zadrhávat a nakonec jsem to nemohl brát vážně. Myslím že tento horror spoléhá na vaši představivost. Herečka která ztvárňuje Sáru Maggie Civantos měla velmi dlouhá a velice ošklivá chodidla jakoby shnilá. Filmařům nic nevyčítám, protože byli omezeni malým rozpočtem jak to u horrorů bývá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Španělé a horor už dlouhodobě patří nevyhnutelně k sobě. Sem tam se to ale zvrtne. La influencia třeba byl hodně slušnej blázinec. Po příběhové stránce jsem tápal a bloudil, dumal a přemýšlel. Tvůrci tu duchařský horor převrátili a kolikrát dali přednost abstraktním záběrům před nějakou alespoň prvoplánovou kvalitou. Na jeho omluvu je horor alespoň sem tam krvavý, což poslední dobou rozhodně není standard. Od výsledného hodnocení dvou hvězd ho to každopádně neuchrání. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento španielsky nepodarok, beriem ako len čistý skrat, kazdy máme blbý deň a teraz ten deň padol na Španielov. Uz od začiatku som mal taký pocit, že film sa mi nebude páčiť, lebo detská hviezdička mi bola vrcholne nesympatická a celkovo, žiadna žena v tomto filme, moje sympatie nemala. Moc sa toho tu nedeje a keď aj deje, tak všetko som videl niekde inde, zabitím psa a aj to mimo zaber či utlčenie rýľom mi naozaj nemôže nič urobiť. Je pravda, že ku koncu sa troska pritvrdí a ukaže sa i pekne stvárnená diabolská postava, ale kedže je tu asi 5 sekúnd, nemozeme sa baviť o aspoň slušnom konci. Keby ten rohac to tam začal zabíjať, tak si myslím, že by film u mna dopadol určite lepšie, mal tam dostať oveľa viacej priestoru. Takto len slabé 2*. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama