Reklama

Reklama

Úplně normální rodina

(festivalový název)
  • Dánsko En helt almindelig familie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jako by nestačilo, že musí Emma zvládat starší sestru v pubertě, zvyknout si, že se i jí začínají líbit kluci, a řešit novou trenérku svého fotbalového týmu. K tomu zrovna v den, kdy měla konečně dostat psa, matka rodině oznámí, že se s otcem bude rozvádět, protože otec se chce stát… ženou. Jak Emmina jedenáctiletá dánská hlava tohle všechno pobere? (Letní filmová škola)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

cinemafil 

všechny recenze uživatele

Nevyžívám se v LBGT tematice, ale tenhle film je střídmě podaný příběh jedné rodiny a to jak se vyrovnávají děti s nastálou situací dospělé neukazuje v dobrém světle. Sobectví. Já se cítím ženou a tak to bude - ať se všichni staví na hlavu. Ale ta jedna věta od dcery tak naléhavá a důležitá " Budeš pořád můj táta ?! " je obsah a smysl toho filmu. Silné téma a seversky dobře zvládnutá psychologie postav. 4* ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Rodinka si žije úplne všedným životom, až kým sa otec neprizná, že sa cíti byť ženou a zmení sa na Anetu. Mladšia dcéra Ema to znáša najťažšie, naopak puberťáčka Karolína sa tvári, že to má na háku. Oceňujem, že napriek kontroverznej téme, film netlačí na pílu. Problém je vysvetlený decentne a je skutočne stráviteľný pre celú rodinu. Trošku ma mrzí, že futbal bol vo filme len okrajovou epizódou a aj letnú dovolenku sa dalo rozpracovať viac. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama