Reklama

Reklama

Píseň beze jména

  • Peru Canción sin nombre (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Peru na vrcholu politické krize 80. let minulého století. Georgina je mladá žena z And, jejíž novorozená dcera je ukradena ve falešném zdravotnickém zařízení. Zoufalé pátrání po dítěti ji zavede do sídla vydavatelství významných novin, kde se setká s osamělým novinářem Pedrem Camposem, který se ujme vyšetřování. Na motivy skutečných událostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

angel74 

všechny recenze uživatele

V zemi, kterou sužuje inflace a vysoká míra nezaměstnanosti, se rodina těžko zakládá. Hlavní hrdinka navíc sedne na lep podvodné klinice, kde jí miminko hned po porodu odejmou pod záminkou, že muselo být převezeno do nemocnice na pozorování. Následně Georginu bez milosti vypoklonkují ze dveří ven. Její žalostný nářek, jímž se dožaduje ukradeného novorozence, opravdu chytne za srdce, tak jako celý film, který Melina León natočila na základě skutečných událostí. Autenticitu příběhu podtrhuje působivý černobílý vizuál, významně k ní přispívá i tradiční peruánská hudba. (80%) ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Náročné, jako cesta hlavní hrdinky ke dveřím "kliniky". Beznadějné, jako její následný nářek za nimi. A to i přes mírný náznak zlepšení přetrvává. Na beznaději nic nemění ani závěrečná otázka, právě naopak. Pamela Mendoza je ve své roli výborná, prožíval jsem s ní každý moment, obzvlášť ty výše popsané. Zaujme i lehce nenápadná hudba, kombinovaná s řekněme folkovými motivy. A samozřejmě kamera, jenž do nádherného čtvercového formátu sází jednu povedenou kompozici za druhou. Nezapomenu právě na schody ke dveřím kliniky, nebo několik záběrů z dálky na postavu jdoucí krajinou. To vše v černobílé, která zážitek ještě prohloubí. 80% ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nemůžu si pomoc tale nezaujalo.Otrávil mě černobílý film natočený v dnešní moderní době.V 80 letech se točily černobíle ale dnes ten příběh mohli nafilmovat barevně.Je to poměrně nešvar dnešní kinematografie.Koupíte si drahý přístroj a sledujete zpracování jakobyste točili klikou.Jinak scénář byl dobrý. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama