Reklama

Reklama

Possessor

  • Velká Británie Possessor (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh o agentce pracující pro tajnou službu, která používá technologii mozkových implantátů, s jejichž pomocí je možné se zabydlet v tělech nevinných lidí a postupně tělo na dálku zcela ovládnout. Když je hostitel zcela pod kontrolou, mohou pokračovat v plánu s eliminací svého cíle bez jakéhokoli podezření. Doteď tento způsob fungoval, avšak tentokrát si vybrali člověka se silnější vůlí než předpokládali... (Eliott)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (130)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Cronenberg a jeho osobitý styl, který už byl v antiviral je stejný. Jen v jiném tématu a s velkou kadencí Gore! Co se týká psychologické stránky to se daří na výbornou a film prostě dějově nelze předvídat což zážitek umocňuje. Přemýšlel jsem nad 5 hvězdami, ale nedám mu je. Jsou to solidní a silnější 4 hvězdy. Chrochtal jsem blahem! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Blame Canada. Ten experimentátorský šmrnc, jistá neuchopitelná těžkopádnost, vrozená mimóznost a všudypřítomná hravost nezačíná a nekončí jen u Cronenberga, ale prostupuje celou produkcí. Jednou za čas je takový klystýr vyloženě příjemný. Nebo si to alespoň myslíte, zatímco se někde hluboko uvnitř se při těch nejšťavnatějších scénách kroutíte a mhouříte oči. Jo, Brandon to má rozjeté moc pěkně. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Recenzenti ze Sundance to v ohlasech zase jednou nestoudně přepískli, takže po přečtení několika textů, které Possessora velebily div ne jako žánrový milník a zcela unikátní, odvážný a drsný film jako žádný jiný, jsem si ho v hlavě vysnil trochu jinak. Nelze tedy předstírat, že bych byl zcela bezvýhradně spokojen s tím, co jsem nakonec dostal, ale to není chyba na Cronenbergově straně. Possessor rozhodně má dobrý a originální námět, je rozhodně dobře a stylově natočený a zahraný ... ale stejně tak rozhodně zůstává ve skromných mantinelech nenápadného malého thrilleru, zmiňovat ho jako jednu z filmových událostí roku zkrátka není ukotvené v realitě. Většímu prožitku brání nepříliš silné pouto mezi divákem a dvěma hlavními postavami, a podle mne také to, že souboji mezi postavou Riseboroughové a Abbotta chybí hmatatelnější obsah. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je niekoľko režisérov, ktorí išli v otcových šľapajach a Brandon tomu svojmu robí určite radosť. Len je trocha škoda, že každu tému ktorú načal , nevie ešte tak správne uchopiť, ako práve jeho otec. David by určite z tejto témy vytiahol ovela intenzívnejší a údernejší  zážitok a i keď tu je niekoľko surových scén, sú hlavne na začiatku, v strede a na konci. Preto tých výrazných scén je tu málo a tak aj keď film ma pomalejšiu formu i tak alebo hlavne preto dochádza k nudným a nezaujímavým častiam. Krvi je tu dostatok lebo pod jednou postavou je krvi hádam aj z piatich ľudí.  Surovosť tu ma tiež silné zastúpenie a je aj detailne spracovaná. Herecky je to vynikajúci koncert všetkých a mňa osobne najviac potešil Sean Bean, ten vie do každej svojej role dať kus srdca a tu dal i zuby. Tak jedinou chybou filmu zostáva mierna roztahanosť. Silné 3*. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ja som on, on je ona, ja som ona, alebo kto som vlastne? Nakoniec už nik nevie, kto je kto, čo je vlastne bežné. Stromy rastú rýchlejšie, ako plynul tento film. Keby to tak nebolo, tak napriek všetkej scifi demencii by som dala za krvavé násilie a herectvo viac červených komunistických hviezd. Možno by sa mi to viac páčilo, keby som aj ja mala nejakú lobotómiu. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (2)

  • Žádná z postav ve filmu nekouří klasickou cigaretu. Pokud někdo kouří, tak pouze z elektronické cigarety. (pornogrind)
  • Natáčelo se v Torontu a v Revival Film Studios (provincie Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama