Reklama

Reklama

Planoucí duše

Trailer 1

Obsahy(1)

Juste se potlouká ulicemi Paříže a hledá lidi, které vidí jen on. Shromažďuje jejich poslední vzpomínky předtím, než jim pomůže přejít na onen svět. Jednoho dne jej však pozná Agathe, mladá žena z jeho předchozího života. Zatímco ona je naživu, on je duch. Jak ale zařídit, aby se mohli milovat a nepromarnit druhou šanci? (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (5)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Neustále jsem se ztrácel v tom, kdo je naživu a kdo je mrtvý. Nechápal jsem, že o sobě věděli a v další scéně už se zase míjeli. Jestli v tom byl nějaký klíč, tak jsem ho neobjevil. Představitelka Agáty je zajímavý typ, chvílemi mi ale přišla vysloveně nepěkná a to mi kazilo dojem i z milostné romance, která se tu odehrávala. Planoucí duše mě tudíž příliš nezaujaly. P.S.: Ty záběry z tržnice byly děsivý... Francie jako 54. africký stát. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

umělecká hodnota žádná a opravdu je to na depresi.Ještě teď když tohle píšu doznívá neméně depresivní hudba z tv u titulků.Možná že záměr scénáře jakýs takýs byl zajímavý ale nedal se zfilmovat aby vše sedlo.bylo to příliš laciné. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele

Príbeh ma nebavil a vôbec bolo to celé nejaké divné. Obsah snímku podľa Cinemax znie možno zaujímavo, ale tak ako sa odohráva príbeh je to na hlavu. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Táto hovadina akurát tak môže zvýšiť pokusy pre samovraždy mládeži, ktorí si z toho zoberú očividný príklad. Opačne neprehľadné a vlastne dlho trvalo kým sa na to príde, že o čom to vlastne je. No a potom je to už len otázkou vlastného postoja k ponúknutej podívanej. Ja som to prijal za dve hviezdy. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Poněkud nepřehledné a divné. Takovéto podivné, hloubku předstírající filmy dnes dostávají Cenu Jeana Viga? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama