Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální wrestlingová show, produkovaná World Championship Wrestling (WCW), která byla vysílána každý týden na televizní stanici TNT. Poprvé se uskutečnila 4. září 1995 a naopak poslední dne 26. března 2001. Dohromady bylo odvysíláno 284 epizod. Show vytvořili pánové Ted Turner a Eric Bischoff. Monday Nitro bylo obohaceno od 14. července 1997 taneční dívčí skupinou Nitro Girls. Mezi nejznámější osobnosti této show patřili Hulk Hogan, Bill Goldberg či Rey Mysterio Jr.. (Stocki)

(více)

Recenze (7)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Moje mládí, nostalgie, Sting, DDP, Raven, Chris Jericho, a nad těmi všemi Chris Kanyon. Nwo WOLFPAC nejlepší éra, rok 1998. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Strašná nostalgie, nedávno jsem na to narazil a zapomněl jsem, jak moc jsem to v mládí sledoval. NWO for life. Je škoda, že už můj největší oblíbenec Scott Hall alias Razor Ramon odešel z tohohle světa, díky němu se svět wrestlingu opravdu změnil, jeho vpád je nezapomenutelný. I ostatní postavy mne bavili, ale ne tolik jako on a NWO. ()

diahexik 

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol wrestlingu. Člověk to sice musí brát s menší nadsázkou, ale i tak si stoprocentně užije obrovskou dávku humoru a falešnejch soubojů. A kdo by sakra neocenil N.W.O.? ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Každý pátek jsem si natáčel Nitro i Thunder, abych se pak po návratu z pařby, nebo druhý den v klidu na to celé kouknul. Zlatá éra wrestlingu, kdy to ještě nebylo pro malé děcka. A Michael Buffer při ohlašování main eventu tomu dával punc těch nejlepších show. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Od malička jsem sledoval World Champion Wrestling,,,.. Monstrózní těla, zároveń umění, akrobacie a zápas. To vše je sice jen americká show, ale i tak je to good ***** ()

Reklama

Reklama