Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vztahová terapeutka dr. Jill Petermanová má uznávaný rozhlasový pořad, do něhož se posluchači mohou telefonicky zapojit. Její svět se však otřese v základech poté, co volající žena jménem Alexis spáchá v přímém přenosu sebevraždu. Šokovaná až do morku kostí, dr. Jill odchází z rádia pryč a přísahá, že už se nikdy nevrátí. Po roce, kdy ji tragická událost ještě stále pronásleduje, Jill konečně souhlasí se vzkříšením svého pořadu. Když se pomalu začne vracet do zajetých kolejí, tajemná volající, která se představí jako Alexis, donutí Jill uvěřit tomu, že se ji pokouší dostat imitátorka mrtvé ženy. Jill začne odhalovat pavučinu tajemství a lží, což má smrtící následky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Od televizních filmů se samozřejmě nedají čekat zázraky a ujeté patálie Dr. Jill v rádiu to potvrzují. Lacinou zápletku se sebevraždou tvůrci shodí prozrazením pachatele hned v první minutě, kdy se mihne v záběru s tak dementním výrazem, že je skutečně velkým uměním nepochopit, o koho jde. Mizérii lehce vyvažuje účast sympatické Georginy Haig. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

V rámci televíznych filmov hodnotím "Radio Silence" ako pozerateľný thriller. Má to dobrý nápad, má to celkom dobré herecké obsadenie, veci do seba zapadnú a miestami sa to snaží aspoň trochu zamotať svojich divákov. Takže to oceňujem. Georgina Haig je celkom dobrá a vie predať svoje scénky, plus by som možno mohol povedať, že sa tu vzájomne odohrajú 2 záhady, na ktoré dostaneme odpoveď. To sa mi páči. No čo viac mám k tomu reálne povedať? Film je veľmi predvídateľný a už z toho ako vyzerá je to jasná béčková produkcia. Herci sa môžu snažiť tomu niečo pridať, ale všetko svojim talentom zakryť nemôžu. Plus odhalenie zloducha je v tomto filme maximálne lacné, no ešte lacnejšie je spracovaný finálny súboj medzi hrdinom a zloduchom, ktorý ani reálne neuvidíme, lebo sa len dočkáme predelu, ktorý nám povie, ako súboj dopadol. A to je celé. To si nemohli dať tú námahu, aby nám aspoň ukázali čo sa tam odohralo? Museli to urobiť takto úboho? Ale odhliadnuc od toho ma to celkom bavilo. Je to jednoduchý, no miestami zaujímavý film. Najmä si asi nepamätám veľa filmov, kde by sme mali hlavnú hrdinku a moderátorku v rádiu. Takže to je celkom nové. Hodnotenie: C+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vyprávění je fajn a vůbec to je tradiční thriller. Skládá se ze solidních psychologických prvků, které mě nechali tápat co je skutečné a co jen v hlavě Jill. Od začátku to má solidní napětí. Georgina Haigová v hlavní roli je velice dobrá jako ostrá moderátorka v rádiu s širokým hereckým rozsahem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neoriginální zápletka by mi ještě tolik nevadila, ale ten celkový tvůrčí přístup a kreativita – to byla slabota. Unylé tempo, spousta nudných a hluchých míst, no a když už se konečně začalo dít, tak přišel konec. Viděl jsem už i brutálnější a hlavně napínavější televizní thrillery. Ale jo, vždyť ono to pochází z Kanady, tak to potom chápu…Ještě že alespoň na tu hlavní hrdinku se dalo dívat. Georgina Haig se snažila, ale sama to prostě utáhnout nemohla. Se divím, že už se to objevilo v českém dabingu na youtube… ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale ešte aj televízny film mi to prišlo príliš trápne, aj keď zázraky som nečakal ale nezaujal ma ani príbeh ani neherecké výkony a tak vyššie hodnotenie dať nemôžem. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Neni týzdňa, aby som nenarazil na nejaku kanadovinu. A všetky, prisam bohu, všetky sú jak cez kopírak. Rovnaké zápletky, rovnaké postavy, rovnaká priehľadnosť, rovnaké vyvrcholenia. ODPAD! ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

jakoze dobra atmosfera iked sa to pomaly rozbiehalo ale potom to uz islo ale ten konec nebol dobre dotiahnuty ale bol to riadny zvrat na konci to som necakal ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabší thriller na HBO GO. Hlavne na tom záveru by mohli ešte pracovať alebo s niečím ešte prekvapiť (pretože nebolo ťažké odhadnúť, že kto túži po pomste). Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

John80 

všechny recenze uživatele

Moderátorka na linke nepomôže volajúceho žene ,ktorá sa zabije a po roku sa jej začne niekto vyhrážať, začne byť v ohrození 2* ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Príbeh zastrčený do svojho pateticky pochmúrneho deja, ktorý svojím pôsobením toho veľa neponúkol, hlavne z rádia vysielacieho remesla. To je hlavný dôvod ťažko uveriť a každí si dokáže predstaviť, že to vo vysielacej branži funguje inak. K tomu v záujme žánru, podivné vyšetrovanie, ktoré by riešili obyčajní Gymnazisti vierohodnejšie.. Pritom viac fantázie, pôsobivejší scenár a viac sa potrápiť réžiou, mohlo to dopadnúť hodne lepšie. Proste takto, iba béčkový nemastný, neslaný TV thriller. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení, čekal jsem spíše béčkový thriller krimi, ale nakonec i přes TV formát to nebylo tak špatné. Sice plno trapných nelogičností a zmatků, ale zajímavé napnutí do konce a rozuzlení, kdy člověk nevěděl jistě, kdo to udělal, se povedlo. Hodnocení: 65 % ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Filmek celkem dobry a dost se divim, ze uz to ma dabing. Spis nez thriler, bych to zaradil do sekce "mysteriozni". Cely film prakticky podezrivate osoby, ktere jsou tak sympaticke, ze by jste jim dali cichnout babiccina pyzma a ono se to pak vyvrbi takovou paradni zapletkou, ze nestihate valit. Ok, pribeh je trosku strohy, ale diky nemu film dobre a rychle utika, coz je pro me osobne dobre! Hudba a kamera si urcite zaslouzi + a konec je celkem rychle zakonceny, za coz bych (a za mensi detaily ve scenari) tu jednu * ubral. ()

martinh8 

všechny recenze uživatele

Jsou silní lidé a slabý lidé. Tak to prostě je. Kdo může za to, co se stalo Alexis? Kam může zajít moderátor? Každý den se v reálném životě setkáváme se sarkastickým, někdy až útočným humorem. Mě osobně to nevadí. Jsem schopný se takovému žertu ubránit, popřípadě ho vrátit. Film krásně ukazuje, jak velký vliv na lidské životy mají média. Celý snímek ovšem působí velmi amatérsky. Takové téma je nutné propracovat, popřemýšlet a možná trochu přehánět. ()

bicekz 

všechny recenze uživatele

Slušný film. Pokud máte rádi tajemno a hádání pachatele, určitě bych doporučil, ale zároveň neočekávejte žádný skvělý film. Zápletka je jednoduchá, přesto mi stačila. Ve filmu je pár náznaků, podle kterých se dá případ rozluštit :) ()

M4RT1NEK 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě obsah filmu. Příběh super, ovšem nenaplněna všechna jeho možnost. Hrozné herecké výkony a český dabing v podobě Lucie Vondráčkové je souboj o ušní bubínky. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Když rádio mlčí, Radio Silence je o vyšetřování zločinu, kde se dlouho neví, že je o vyšetřování zločinu. Zmatek malinko utichne, když se stanou dvě vraždy a mělo by se konečně začít pátrat. Policii se to ale nepodaří a dojde k další smrti. Nad ní konečně policie mávne rukou, usměje se, přimhouří oko a jede se dál. Takže tak, pozor na rádio, některé pořady jsou smrtící. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Reklama