Reklama

Reklama

Pevné pouto

  • USA Bull
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Kris (Amber Havardová) v záchvatu pubertálního vzdoru zdemoluje sousedův dům a dostane se do velkých potíží. Zdá se, že půjde ve stopách své matky a skončí ve vězení. Aby vše napravila, musí pomáhat bývalé hvězdě texaského rodea Abemu Turnerovi (Rob Morgan) s povinnostmi doma i v práci. Při cestování s Abem v sobě objeví vášeň pro jízdu na býku. Záhy tomuto nebezpečnému sportu zcela propadne, ale nejrůznější pokušení ji svádějí zpět na dráhu zločinu. Abe se mezitím musí vyrovnat s důsledky stárnutí a opustit jediný život, který znal. Mezi oběma ztracenými dušemi se vytvoří pevné pouto, které jim pomůže objevit nové možnosti a s nadějí hledět do budoucnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo sa ešte stále nájde nejaký pofidér, čo natočí hovno zo života americkej spodiny? Druhá vec, čo je už len toto kurva za šport? ODPAD! ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Dráma o dievčati, bez otca a uväznenej matky poškodí bývanie pickup men, alias klaunovi, ktorý si takto zarába v profesionálnom ródeu. Takto sa začína veľmi pôsobivý príbeh o vzťahu pickup mena a dievčaťa, ktorá sa musí postarať o mladšiu dcéru a rozhodne sa stať bull riders. Veľmi kvalitne, úzkostlivo, ako aj reálne rozpracované a skvele herecky zahrané. Veľmi pôsobivá podívaná. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

V chudém venkovském Texasu výprávěný příběh outsiderů, kteří musí být za tvrďáky aby přežili (nebo si to aspoň myslí), a přesto si mezi sebou vytváří náznaky přátelství. I když on je zestárlý, fyzicky zmordovaný bíčí fighter, a ona nezletiletá holka bez táty a s mámou ve vězení. Na celovečerní režijní debut hezky plynule vyprávěné, ale taky neoriginální, málo emotivní drama, které by se se stejnou story dalo umístit na tisíc dalších míst ve světě, a o nic by nepřišlo. [Cannes] ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Duvodem film videt je Rob Morgan a jeho citlivy vykon. Je tu trpeliva, pozorujici kamera, respejtujici realismus krehkych lidi. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pomalé indie drama o nápravě mladého spratka, drsným Texasanem v prostředí jízdy na býcích. Herecky fajn, řemeslně poměrně také, ale jinak nic nepřinášející film. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama