Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

Fr 

všechny recenze uživatele

„POSKYTNU TI CHLAPY A POSTARÁM SE O VÝDAJE. PODĚLÍME SE O TIPY A NAVZÁJEM SI POMŮŽEME“… /// Gangster chytá s poldou ďábla… mimochodem perfektní setkání těch dvou „zločinců“. Fakt! Víc než o krimi jde o tu spolupráci těch dvou „rozdílnejch“ povah. Každej chce tu „finální“ fázi pro sebe, což slibuje zajímavý rozuzlení. Navíc situaci ovlivňuje i vrah. Celkem dobře jde rozlišit okamžiky, které byly zdramatizovány pro dobro příběhu, takže není třeba se obávat nějaký nudy. A že to končí jako pohádka? To je vlastně fajn, páč to vede k zamyšlení… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy založený na skutečnosti. 2.) Já už ďábla viděl. A co policajti? 3.) Thx za titule langi. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších Juhokórjeských žánroviek. Funkčné hlavne ku konci, kedy sa film dostane k tej podstatnej dráme. Dovtedy je to pekné koketovanie so silnou látkou, ktorej ale pre mňa, chýba výraznejší režijný rukopis. Biele mäso, Žlté more, Spomienky na vraha, Videl som Diabla, svojou silnou a temnou výpoveďou rezonujú viac. A pod každé je podpísaný výrazný režisér. Ale ako film začínajúceho tvorcu o ktorom sa hovorí, je to slušné. Pracuje to s archetypmi, je tu buddy presah ktorý sa snaží niesť v duchu hongkongských krimi thrillerov a je tu aj niekoľko dobre zvládnutých scén. Ako celok uspokojivé, hoci tá štvrtá hviezda je slabšia. Dong-seok Ma ale mlatí o stošesť. A je jedno či zombiekov, bohov alebo zločincov. Atmosféra v pohode. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Zajímá mě, co konkrétně se doopravdy stalo. Krimi thriller o netypické spolupráci gangsterů a policistů za účalem dopadení psychopatického sériového vraha, který Ma Dong-seok drží hodně vysoko. Obě strany si v zásadě nevěří, ale nic jiné, než spolupracovat, jim nezbývá. P.S. Sylvester Stallone a jeho produkční společnost oznámili 5. 5. 2019 úmysl vytvořit remake opět s Ma Dong-seokem v hlavní roli. Trailer https://m.youtube.com/watch?v=rc5__odNq7U ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický, hnusně afektovaný a trapně přehrávající ťamanský policejní rádoby veledrsoň Yoo-sem Chooy, no hotový postrach rýžovišť a roztřesávač bambusů, a totálně sympatický, hustokrutě tvrdý a skvěle hrající šarmantní ťamanský organizovaný zločinec Ye-Boo Tie spolu honí. Honí kulantně vyšinutého, solidně úchylného skutečně událostního masouna Ja-Soo Paka, který je strašně chce opíchat. Třiceticentimetrovým dranžírákem. Do kvalit Vzpomínání na vraždu nebo Očumování ďábla to sice nevyhonili ani nedopíchali, nicméně i tak se jedná o další hodně slušný, skoro seriózní a poměrně originální kimči napínač, opět překvapivě téměř zcela prostý obvyklého opičího čurákování, kterým žluté produkce kurví na hlavu nepadlému evropskému divákovi každý druhý počin s téměř stejným gustem jako bolyvůdští čmoudi cigánskými tanečky. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Chvíli trvalo, než se mi podařilo naladit na korejskou vlnu a překousnout mně nesympatického poldu, v duchu jsem spřádala plány na další oběť toho totálně ujetýho týpka, bohužel to neklaplo, no. Nicméně jedná se o drsnou krimi ve svižném tempu se slušným úhynem a tak s nadhledem hodnotím kladně, neb závěr potěšil.. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama