Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Hviezdy kultového seriálu Beverly Hills 90210 z 90. rokov minulého storočia (1900-2000) - Tori Spellingová, Jennie Garthová, Shannen Dohertyová, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green a Gabrielle Carterisová - sa stretnú v metropole zábavy Los Angeles, aby spolupracovali na oživení ich spoločného diela po dvadsiatich rokoch. Herci si však rýchlo uvedomia, že ich spoločné stretnutie po rokoch je oveľa zaujímavejšie než vymýšľanie príbehu novej série vzkrieseného seriálu. Čo sa stane, keď sa po rokoch znova stretnú prvé lásky, starí priatelia, úhlavní nepriatelia a oživia sa dávne vzťahy a romániky? (TV JOJ)

(více)

Recenze (19)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Sebrat mi vítr z plachet přiznáním, že jen zoufalé vyžilotiny za zenitem by chtěly léta páně aktuální rok rebootovat něco tak irelevantního jako Beverly Hills, byl vynikající nápad. Pak se ukázalo, že je to jediný nápad, který měli. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jsem toho názoru, že Beverly Hills patřilo k tomu nejlepšímu, naše televizní stanice mohly v 90. letech začínajícím teenagerům nabídnout. Osobně jsem se k několika dílům nedobrovolně vrátil, když mi je na koleji pouštěl jistý TheRaven. Po několika letech, když mě tento uživatel informoval, že jeho druhý nejoblíbenější seriál po Simpsnech má reboot, musel jsem to také zkusit a světe div se, nebylo to nejhorší. Osobně vnímám spíše jako negativum, že BH90210 není o postavách z Beverly Hills, nýbrž o opravdových hercích, ale člověk si rychle přivykne. Určitý potenciál tam je a seriál se snaží ho využít. Zápletky jsou přiměřeně stupidní a mají i své vtipné momenty. Bohužel seriálu poněkud rychle dojde pára, jsem tedy zvědav, jak to bude s dalšími díly... S vypnutým mozkem a nostalgickým pocitem v srdci je to krásných 6/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

2/6 Frenčíza Beverly Hills, 90210 má novou položku. Jaj. Hybridní formát jako hlavní tah na branku? Možná. Ale je to tak bizarní, až je to koukatelné. #čekánínaBrendu ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reinkarnaci seriálu Beverly Hills 90210 nelze hodnotit jinak než rozpačitě. Sledovatelné to sice je, ale tenhle restart jsem nějak nepochopil. Původní seriál točící se okolo dvojčat Walshových a jejich přátel byl pojatý poměrně vážně (asi chápete, jak to myslím), tady se na stejnou notu nevsadilo, je to hodně odlehčené a takové nijaké. Dílčí linie nefungují, celé je to bez nápadu i dynamiky. Chvíli jsem si myslel, že americká televize FOX udělá pilot a další díly už budou se Stevem Sandersem nebo Davidem Silverem po letech, jenže ono to zůstává o Ianu Zieringovi nebo Brianu Austinu Greenovi. A tenhle šestidílný seriálový reboot sám řeší reboot, protože duo blondýn přesvědčilo televizní studio o tom, že natočení nových dílů je bezva nápad. A pochopitelně už to vůbec není o Brandonových skautských rozhodnutích nebo útrpných pohledech Donny či Brendy přes vyfoukanou ofinu… bohužel. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa dostupných informácií oživovanie mŕtvol nevyhovuje ani nekrofilom, pretože potom už nejde o mŕtvolu, ale zombie. A v tomto seriáli vzhľadové parametre zombieka spĺňa len Tori Spelling. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nějak bylo v plánu koukat na jinej film, ale přišla řeč na Beverly Hills 90210 a na to, že se snad mělo vysílat nějaké pokračování. No, tak jsem kouknul na net a našel tam tři díly, všechny ve slovenštině. Protože jedinej třetí díl měl míň než dvě giga, stáhnul jsem jen ten. Dívat se na herce po třiceti letech, co hrajou herce, co maj hrát v pokračování starýho seriálu, je celkem weird. Neříkám, že to nebylo místy vtipný, třeba Steve mě docela bavil. Jen se mi po dvaceti minutách zdálo, že nic jinýho už scénárista nevymyslel a bavit se jen tím, že vidím padesátiletýho fousatýho Brandna Volše a Andreu Cakrmenovou, to taky nejde věčně. Dávám dvě hvězdičky za nápad, který vykouzlil v mé tváři mnohaminutový WTF výraz, ale víc tomu dát nemůžu. Co koukám, je tu šest dílů a upřímně pochybuju, že ještě nějaký přibydou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako najväčší fanúšik pôvodného seriálu na Slovensku a v Čechách tiéééž som sa na pokračovanie s pôvodnou partou neskutočne tešil. Ale po zistení, že sa jedná o nejaký divný reboot v ktorom majú hrať herci samých seba som bol v rozpakoch a výsledok ma vôbec nenadchol. Komplet žijúca pôvodná banda tu hrá komické karikatúry samých seba + sem tam sa tam mihne ešte nejaký ďalší herec z origo seriálu. A keď ma pár filmov v tomto štýle bavilo, tak tento seriál nie, lebo nie je dostatočne komický a vďaka seriálovej stopáži sa musí dej naťahovať vzťahovými zápletkami. A tieto karikatúry nie sú dostatočne nosné, aby utiahli klasický vzťahový seriál v ktorom postupne spí každý s každým. Strašne ma mrzí tá premárnená príležitosť, keď sa zišla pôvodná parta a nenatočila normálne pokračovanie. Vzhľadom na logický neúspech tohto počinu sa už podobná šanca asi opakovať nebude. Najviac ma bavila úvodná scéna v Peach Pite a odkaz na vajce, ktoré v jednej epizóde ako kód chceli Andrea a Steve vymeniť. Potom sa ale rozbehol ten divný humor v ktorom si robili herci zo seba srandu. Tu asi dosť záleží na znalosti súkromia hercov a to ma narozdiel od seriálu nikdy nezaujímalo, takže som sa príliš nechytal pri rôznych fóroch. Dosť desivo pôsobili nočné mory na začiatku každého dielu v ktorých títo starí herci hrali znova postavy na strednej a vyzeralo to fakt bizarne. Sklamaním bude seriál aj pre fanúškov Shannen (zdravím Michaelu z DF), ktorá sa v každej epizóde mihne len na pár sekúnd a naviac hrá totálne vypatlaného magora do meditácii, záchrany prírody, zvierat, sveta, vesmíru atď. V centre sú páry Tori a Brian, Jennie a Jason. No a Gabrielle sa vyrovnáva s tým, že sa jej zrazu páčia ženy a to hlavne Christine Elise. WTF? Z cameo výstupov ma potešil aspoň Jamie Walters ako zloduch Ray Pruit, ktorý síce len zopakoval, že mu BH zničilo hudobnú kariéru a tak sa nakoniec stal hasičom, ale bolo príjemné ho zase vidieť. Nakoniec som tento seriál dopozeral len kvôli tomu, že má len 6 epizód a ďalšie nebudú. Ak by pokračoval, tak rozhodne bezo mňa. Tretiu hviezdičku si to nezaslúži ani kvôli nostalgii na starý seriál. 4/10. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno a je třeba říct, že potenciál, který to mělo, byl z větší části zabit. Vsadit na tuto variantu - tj. herci hrají sami sebe se smyšlenými osudy a příběhy - nebyl tak úplně ideální nápad. Myslím, že by diváci pozitivněji přijali, kdyby se navázalo na původní seriál a ukázaly se osudy postav. Pravdou je, že to na 3 večery zabavilo a bylo fajn vidět téměř všechny herce pohromadě. Škoda, že to bylo bez Luka Perryho, ten by tomu dodal podle mého šmrnc. Těsné, leč 4* jsou tam. 70% (with J.) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

co si budeme nalhávat.Jakkoliv jsou kvality BH sporné,jasně tady vede nostalgie.I já jsem patřil k těm,kdo v rámci pozdních nedělních večerů hltal příběhy téhle party,protože to byl spolu s Dallasem první podobný seriál vysílaný u nás.Na restart/oživení sem se sice kdo ví jak netěšil,ale zvědavost zvítězila a musím uznat,že to nebylo tak špatné jak sem čekal.Rozhodně chválím nápad neoživit seriál samotný,ale namaskovat všechno jako minisérii o tom jak parta dnes už ne tak populárních herců se snaží ze všemožných důvodů vdechnout život mrtvé...nebo možná polomrtvé...značce.Je ve finále opravdu škoda,že z toho tvůrci nedokázali vytřískat mnohem víc než právě jen ten fajn nápad a nové BH tak vlastně není o nic lepší než to původní.Potenciál tu rozhodně byl mnohem větší...60% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rada som staru znamu particku videla opat pokope hoci uz bez Luka Perryho, mile prekvapenie takyto comeback. Ale ruku na srdce, o com to vlastne bolo? :-) Funguje to len ako taky bonus pre milovnikov povodneho serialu, samo o sebe asi tazko...60% za snahu, napad, originalnu myslienku hrat sameho seba, ale predsa vo fiktivnom a nie realnom svete...a najma za taku pokoru urobit si zo seba srandu a nebrat sa az tak vazne. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Z původního seriálu jsem viděl jen první řadu a kus. Není to sice špatné dílo, ale v dnešní době už nemá co dělat a prostě dnes už působí spěšně. Ale tohle jsem si nemohl nechat ujít. Herci, kteří si dělají srandu sami ze sebe a i sami sebe hrají (u některých možná ani ne v tak fiktivních verzích) a vymýšlejí reboot BH90210 aby si něco přivydělali a obnovili svou zašlou slávu? Inu, proč ne, je to správně trhlé a na mně to docela funguje, tenhle projekt se totiž absolutně nedá brát vážně. A možná proto asi funguje lépe, než by se mohlo zdát, teda až na tu uměle našroubované "objevování Andreiny sexuality". Teď k hercům - pánové vypadají fantasticky a snad ani nezestárli, Shannen je ohromná kočka Gabrielle Carteris to na její věk také ohromně sluší, u Jennie Garth nevím, jestli má, nebo nemá plastiky, ale už to prostě ta kočka Kelly dávno není.... no a Tori, ta pořád neumí hrát a navíc vypadá jako plastová zombie. Zatím jsem viděl tři díly a bavím se opravdu skvěle, taková jednohubka je prostě fajn, ačkoliv minimálně o deset let později než v době, kdy mohla zaujmout více. A ta znělka je prostě neskutečně geniální! 75%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Producenti asi správne zhodnotili, že seriál ako pokračovanie pôvodneho Beverly Hills, by nemal žiadny potenciál, tak stvorili (hraný) film o filme, ktorý nikdy nemal vzniknúť. A aby toho nebolo málo, tak je to rovno seriál o seriáli. Je to také rozpačité, zbytočné, aj ked oživuje spomienky na mladosť a stredoškolské časy. Dnes je doba celkom iná, problémy sú iné, a pohľad na osadenstvo pripomenie, že čas je neúprosný a ani my už nemáme 15+. –––– #MeToo: Budeš musieť podpísať súhlas, že so mnou budeš mať sex dobrovoľne. Keby si to antidatovala, pomohlo by mi to. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mimo mňa, nesympatickí herci. A hodnotenie svedčí o tom že aj fanúšikovia, ktorí sa tešili na návrat seriálu po 20 rokoch, boli sklamaní. Slovenský dabing , a dopozeranie seriálu bolo vykúpením. Uprímne som rád že to malo len 6 častí. 2* ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Beverly Hills je televizní fenomén a jsem rád, že se mu dostalo jisté pocty a připomenutí. Mně osobně přijde chytré a osvěžující, že seriál neždímá samotné zestárlé postavy z 90. let, ale zaměřuje se s vtipem a nadsázkou na jejich představitelky a představitele a inspiruje se jejich skutečnými osudy, aférami a tématy v určitém hyperrealistickém ztvárnění. Stejně tak moudré bylo v nejlepším přestat, protože žádné setkání po letech netrvá věčně… ()

korok 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem vůbec nevěděl do čeho jdu, mě prvně překvapilo, že vlastně vůbec nesledujeme nové osudy Brandona, Brendy, Kelly a spol. ale sledujeme osudy jejich hereckých představitelů Jasona Priestleyho, Shannen Doherty, Jennie Garth a spol., kterak se snaží o restart seriálu. Toto právě vnímám spíše negativně. Musím ale říci, že jsem své idoly z mládí rád znovu viděl pohromadě a promítá se to do mého hodnocení. To je ale bohužel ten podstatný aspekt mého hodnocení. Kvalita této minisérie je už věc jiná. Je to ale minisérie, takže se to dalo v pohodě dosledovat. V případě delší série či druhé řady, by už ale při podobné kvalitě šlo mé hodnocení dolů. Nicméně Jennie Garth je stále výstavní kus. :-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování prvního dílu jsem měl pocit podvodu, který však pozvolna odcházel, až jsem se naladil na správnou vlnu. Nostalgie taky zafungovala i když jinak, než by tomu bylo u přímého pokračování. Komediální nota mi nevadila, naopak jsem měl pocit, že herci mají nadhled a nedělá jim problém sebereflexe (viz. Spelling, která přiznává, že procházela léta jen reality show místo herectví, aby měla peníze). A jedno velké plus - zákulisně je cítit, že hromadně nesouhlasí se současným stáhnutím půlek Hollywoodu. Me too je tu nejednou kritizováno, ovšem tak, aby to nevyčnívalo, všichni zkrátka odmítají podepsat smlouvu o to, že pokud se s někým ze štábu zapletou, dělají to ze svobodné vůle. A také je tu shazováno téma feminismu, který bývá často už za čárou. Tyto plusy píšu s plním vědomím toho, že jsem za rovnoprávnost všech bez rozdílů, ale v současnosti jde o přehnané pózy. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Všichni stárneme. Ale oživovat mrtvoly s pomocí silikonu a makeupu nemám rád. Ten věkový rozdíl herců v původním seriálu nebyl tak patrný. Ale nyní to je hodně znát. Ani první epizodu jsem nedokoukal. Raději bych si pustil starý dobrý seriál. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Toto kto vymyslel? Celé je to zamerané ako keby diváci zbožšťovali hlavných hrdinov a prežívali s nimi rannú stolicu, zápchu a nevedeli spať kvôli tomu či sa im niečo zlé nestane. Ľudia ktorých pôvodný seriál zaujal už vyrástli, majú iné starosti a vôbec ich nezaujíma celulitída Tori Spelling. ()

Evan7 

všechny recenze uživatele

Pôvodné Beverly Hills mám rád, ale toto nešlo ani okolo! Jediná hviezdička je za skoro všetkých pôvodných hlavných hercov, vidieť ako vyzerajú. Ale toto je zbytočný počin. Ich fiktívne životy, ako žijú "akože" herci, ktorí to hrali, ma nezaujímajú. ()

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Reklama

Reklama