Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou našeho nejnovějšího seriálu je Max a jeho mimozemský kamarád Steel. Maxwell, kterému je šestnáct let, žije životem průměrného teenagera, s tím rozdílem, že má zvláštní schopnost, která mu dovoluje vytvářet energetické pole. Steel příteli umožní, aby se s touto svojí energií připojil ke speciálnímu silovému poli. Co si oba kamarádi s touto mimořádnou energií počnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

To by měla shlédnout babička vnoučka, která ještě nikdy v životě neviděla film se superhrdinou. A pustit si k tomu hip-hop a zarapovat si. Byl jsem na kurzu animace a tato se mi nelíbila.Líbil se mi vtip "jste diskvalifikovaný, na 25 let a výš" s odkazem na tresti v USA od 500 let výše. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem teda dost nepochopil, že by Maxovi bylo šestnáct, protože charakterem jednání, mluvy i postavy samotné působil, že je minimálně ve vysokoškolském věku. V první sérii mě doslova bolel zrak z použité animace, na to se fakt nedalo dívat. Jako bychom se dívali na počítačovou hru, přesně tak se postavy pohybovaly a mluvily. Naopak v jednotlivých příbězích se tvůrci snažili úporně měnit místa, prostředí i kontinenty, aby se pokud možno neopakovali. Druhá a třetí série už byly o cosi lepší, ale celkově se na to dalo dívat jen stěží. ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Tak odpornejší animací jsem neviděl, o 5 let starší filmy měly o 2 kategorie lepší animace. Fuj. A dvorka je asi expert, přej krásná animace musíte vidět. Haha. 20% a to jsem ještě hodnej ()

Reklama

Reklama