Real Tom Hardy

všechny recenze uživatele

"SHE'S STARRING AT YOU. DON'T LOOK! SHE'S PROBABLY A PROSTITUTE." --------------- Niečo sa v posledných rokoch začalo diať a mňa to nesmierne teší. Herci, ktorí majú svoje korene v komediálnom žánri sa začali venovať vážnym dramatickým rolám. Najlepším príkladom bude asi Vince Vaughn, kde som miestami nechápal, ako bravúrne to zvládol. Ďalším adeptom je Dane Cook, ktorý zaplával v indie vodách, mojich milovaných. V tomto ohľade všetko v poriadku, podal solídny výkon. To, že film bola úplná kravina, je vec druhá. Road trip naprieč Amerikou, kecy o hľadaní seba samého a jedno urevané dieťa, ktoré chcelo bez zdviháku vymeniť koleso. Ďakujem, neprosím. ()

pz314

všechny recenze uživatele

Příběhová linka je opravdový blábol a v některých místech jsem si říkal jen "cože, to nee".. zejména všechny místa s pistolí, nebo způsob komunikace pana otce. Nicméně alespoň mě film zvládl udržet v mírném napětí, co se bude dít dál. A též to zachraňuje Levi, který roli otráveného teenagera přijal dokonale. Maškarní úbor ovšem být nemusel. ()