Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Šestidílné drama Roky a roky sleduje zaneprázdněnou manchesterskou rodinu Lyonových. Daniel si bere Ralpha. Stephen a Celeste se bojí o své děti. Rosie uhání nový objev. Edith už nebyla celé roky doma. A všem jim vévodí panovačná babička Muriel. Když se všichni jedné zásadní noci v roce 2019 neodvratně spojí, příběh se přehoupne do budoucnosti a sleduje životy a lásky Lyonových v průběhu následujících patnácti let. A že je na co se dívat! Tato úzce semknutá rodina prožívá všechny naše obavy i naděje. Společnost je vášnivější, rychlejší a šílenější. Bouřlivé zvraty v politice, technologiích a vzdálených válkách mají přímý vliv na Lyonovi a realitu jejich všedních dní. Ti se na pozadí toho všeho musí zorientovat ve svých nadějích a obavách v domnění, že obyčejná rodina nedokáže změnit celý svět. Nebo snad ano? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele MoiJe k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

Uf. Maju zda sa o buducnost podobne obavy ako ja. Koniec je mega. ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Ten soundstrack co pouzivaji v nejstresovejsich situacich na me zabira na 100%. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

SHIT. ()

Epizoda 5 (2019) (E05) 

Red a Erstwhile oblasti su mega zle (aby som nespoilerovala), ale tato epizoda ma nezasiahla zdaleka tak ako predchadzajuce, bola menej psychodrasajuca. Asi pretoze plny dosah tychto... rozhodnuti uvidime az dalej. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama