Reklama

Reklama

Mr. Bean


Trable pana Beana (E05)

(epizoda)
  • Česko Starosti s Mr. Beanem (více)

Pan Bean zaspal, ale díky svému nechvalně proslulému řidičskému umění se ke svému zubaři dostane včas. Na konci vyšetření by byl ale zubař raději, kdyby pan Bean schůzku nestihl. Odpoledne stráví pan Bean v parku a o svou svačinu se podělí s nevítaným hostem. (Magic Box)

Recenze (57)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je bohužel jedna z těch méně vyrovnaných epizod, zatímco pozdní raní vstávání a dohánění základní hygieny + převlékání v autě je úžasné a scénka v ordinaci vysloveně boží, tak piknik a souboj s mouchou poměrně slabý. Stále se však jedná o typickou Beanovinu, u které i zatvrzelí intelektuálové nechají na chvíli vychladnout mozkové závity a od srdce se zasmějí... 9/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi porce krutejch scen, kdy nejdriv Bean zaspi, aby se nasledovne naprosto brutalne prevlik v aute, zneskodnil zubare a na zaver si udelal piknik s vosou, coz je asi nejslabsi scenka. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Když si Bean (Rowan Atkinson) obléká bílou košili, má na sobě pyžamové kalhoty. V následujícím záběru zezadu má na nohou již své typické hnědé kalhoty. V dalším záběru má ale opět pyžamové kalhoty. (SONY_)
  • V této epizodě se poprvé objeví Beanův medvídek Teddy. (SONY_)
  • Chlapec v čekárně zubní ordinace čte komiks „Batman Vol. 1 #463“ z června 1991. (SONY_)

Reklama

Reklama