Reklama

Reklama

Mr. Bean


Trable pana Beana (E05)

(epizoda)
  • Česko Starosti s Mr. Beanem (více)

Pan Bean zaspal, ale díky svému nechvalně proslulému řidičskému umění se ke svému zubaři dostane včas. Na konci vyšetření by byl ale zubař raději, kdyby pan Bean schůzku nestihl. Odpoledne stráví pan Bean v parku a o svou svačinu se podělí s nevítaným hostem. (Magic Box)

Recenze (57)

B!shop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi porce krutejch scen, kdy nejdriv Bean zaspi, aby se nasledovne naprosto brutalne prevlik v aute, zneskodnil zubare a na zaver si udelal piknik s vosou, coz je asi nejslabsi scenka. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je bohužel jedna z těch méně vyrovnaných epizod, zatímco pozdní raní vstávání a dohánění základní hygieny + převlékání v autě je úžasné a scénka v ordinaci vysloveně boží, tak piknik a souboj s mouchou poměrně slabý. Stále se však jedná o typickou Beanovinu, u které i zatvrzelí intelektuálové nechají na chvíli vychladnout mozkové závity a od srdce se zasmějí... 9/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Scénka u zubára a ranný frmol v aute sú jedny z naj! 100%. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Já se zcvoknu, tohle je nejlepší Beanovka vůbec. To se prostě nedá nikým a ničím jiným napodobit. Kde je ta šestá hvězdička???? ()

sud 

všechny recenze uživatele

Cesta k zubaři a následně v ordinaci, to nemá chybu. Však druhá část na pikniku s mouchou je trošku slabší. Ale vážně jenom trošku. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák zubár... Ale na druhej strane by ma tiež mrzelo, keby som nemohol dočítať Batmanovský komiks kvôli tomu, že som na rade:) A za tú amazing jazdu by si zaslúžil medailu. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Atkinson je asi špička súčasného britského humoru. Tieto skeče môžete vidieť mnohokrát a stále sú zábavné. Bravo. ()

Reklama

Reklama