Reklama

Reklama

Mr. Bean


Účes od pana Beana z Londýna (E14)

(epizoda)
  • Velká Británie Hair by Mr. Bean of London (více)

Obvykle pan Bean návštěvy holiče nenávidí, ale tentokrát si to skvěle užije. Báječně se poměje i na vesnické slavnosti, kde jeho medvídek vyhraje cenu. Na nádraží pan Bean pochopí dvě věci: Uvnitř poštovního pytle je tma a do Moskvy je překvapivě daleko. (Magic Box)

Recenze (11)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše slabší díl. V holičství to Bean opět udělá podle svého, účesy ale nejsou nijak originální, zastřihnout copánek i odkrýt lysinu umí při své nešikovnosti každý. Dětský den se povedl opět průměrně, nechat plyšáka dělat to, co dělají psi, ovšem bylo originální. Na nádraží už je to zase starý dobrý Bean a i ten nápad s pytlem je nakonec doveden do rozumného konce. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje dvě části první je Pan Bean u holiče. Pan Bean si zajde k holiči a když si jej matka s dítětem nedopatřením splete s holičem,neodolá si vydělat nějakou tu penci.3* Druhá část obsahuje dva skeče.První je domácí show,kde se rodiny pochlubí druhým co umí, nebo co se jim povedlo3*, Bean exceluje se svým medvídkem.Druhý skeč je o snaze pana Beana dostat se na nádraží bez nádražní vstupenky.3* ()

honza.g 

všechny recenze uživatele

Beanův standardní průměrný výkon = paráda. Z přemýšlení, jak by dopadl pan Bean kdyby se vynořil na nádraží v Moskvě (v jakékoli době) ovšem mrazí. ()

Reklama

Reklama