Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

joxerveliky 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální animáček :-) skvěle zpracované jak po grafické, tak i po zvukové stránce. Epizody mají roztomilé a scénáristicky dobře propracované náměty. Původně byl kreslený Bean asi myšlený pro děti, ale zrovna tak se budou bavit i dospěláci. Nedokážu pochopit některé nabubřelé komentáře zdejších "kritiků", zřejmě jsme viděli úplně jiný seriál a nebo možná ani nic neviděli a hodnotí pouze podle úvodního plakátu. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Diky tomu, ze je to animovane, si mohli tvurci dovolit mnohem drsnejsi a mnohdy vtipnejsi eskapady, nez by bylo mozne v realnem "zivem" serialu. To dela z celkem prumerneho animaku neco vic, nehlede na postavu Mr. Beana nadabovanou Atkinsonem a pribehy podkreslene tematickou hudbou. Videl jsem to prvne v Chorvatsku na satelitu, zalibilo se mi to velmi a musel jsem si sehnat komplet...vazne pobavi, 10minutovky pred spanim, proste idealni :) ()

Reklama

P.V odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovsky špatné. V žádném případě si to nezaslouží obsahovat v názvu "Mr. Bean". S původním hraným seriálem se tato fraška nedá ani zdaleka srovnávat. U této animované verze jsem se ani jednou nezasmál, vtipy mi přišly neskutečně suché, místy až trapné a nic víc tento seriál nabídnout nemůže. Tohle už nechci nikdy víc v životě vidět, pro mě existuje pouze jeden Mr. Bean. ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Nalezeno úplnou náhodou na Youtube, hned mě napadlo "určitě slabej odvar hranýho Mr. Beana", ale ani náhodou, kreslená verze se povedla velice: líbí se mi vizuálně, těší mě "dabing" (jak Atkinsonův, tak "MISTER.... BEAN!!!!" drsné paní domácí :-)), gagy mají opravdu vtip, ráda jsem viděla všechny díly :-). ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nutno uznat, že animovaný Bean je poměrně zdařilou kopií svého originálu, grimasy skutečného Rowana Atkinsona, na kterých je původní seriál vystavený, zde ale prostě zásadně chybí. Navíc cítím zaměření na mladší publikum (klidně bych si troufla vysílat to v Kouzelné školce, či jak se dnes oblíbená show mého dětství nazývá), na můj vkus (a věk) je to už příliš infantilní a často předvídatelné, takže rozuzlení mě málokdy překvapilo či pobavilo. Ale jako desetiminutová jednohubka pro malé caparty jistě vhodné (a v porovnání s ostatní soudobou tvorbou pro děti si dovolím říct, že dokonce i povedené). Nejlepší díly: 1x3 No Parking ()

Galerie (148)

Zajímavosti (3)

  • Beanova paní domácí se jmenuje Julia Wicket a její kočka se jmenuje Scrapper. (SONY_)

Reklama

Reklama