Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Animovaný seriál inspirovaný oblíbeným britským humoristickým seriálem o naivně sobeckém dítěti panu Beanovi. Pan Bean žije ve svém bytě spokojeným životem, stará se o svého milovaného medvídka Teddyho a vůbec by neměl problémy, nebýt... Jeho bytná paní Wicketová a její zlá kočka Škrábal mu nedají pokoj. K tomu se ještě přidají takové věci jako únosci medvídků, nedostatek slunce na pláži, nebo jarní úklid a katastrofa je hotová. (monolog)

(více)

Recenze (74)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mentálne retardovaný, autistický, nemý idiot Mr. Bean (pán Fazuľa) mi bol vždy protivný. Dementný, popletený, zakomplexovaný, degenerovaný Angličan. Nikdy som mu neprišiel na chuť. Tento druh humoru je mi úplne cudzí. Rowan Sebastian Atkinson v jeho životnej úlohe ma dokázal tak akurát znechutiť a občas i mierne nasrať. Tie jeho ksichty a pazvuky ma doslova rozčuľovali. Bolo mi z neho trapne. Takže ani animovaná verzia tejto anglickej debility ma vôbec nezaujala. * ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Curtis .. Velmi slabý animovaný odvar dobrodružství Mr. Bean. Rowan Atkinson zde vystupuje pouze hlasem a to v případě jeho komiky je ten poslední a minimální prvek. Tím pádem je většina osobitého humoru a zábavy ta tam a zbude jen několik průměrně zábavných epizod, které se ztrácí v celkové nudě a šedi. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Já si to s původním Beanem nepletu. Mně se tenhle animáč prostě líbí. Není to sice jako hranej, ale to vůbec nevadí. Pár skvělých gagů v každým díle, celkem i hezky nakreslený a když to pouštějí jen jako vycpávku mezi programama, zpestří to den. A za další, tohle není remake. Občas sice opakují to, co dělal Bean i v hraným (některým věcem se prostě při každodenním životě nevyhnou), ale jinak je tu spousta nových nápadů. Mimochodem, i v hrané verzi pan Bean mluvil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám tisíc zámků na dveřích od bytu, neustále s sebou nosím volant od svého Mini Coopera a společně se svým medvídkem opovrhuji fyzikálními zákony tohoto světa. Mr. Bean je zkrátka můj životní vzor a proto mám radost z toho, že jeho vizuální transformace do animované podoby proběhla naprosto bez závad, ale poťouchlost vychytralého dementa přitom, bohužel, lehce ztratila na zábavnosti. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

"Namumláno Rowanem Atkinsonem"... Taškařice taková jedna kreslená... Mně osobně tahle animovaná forma nevadí. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale tohle se mi prostě vůbec nelíbilo a ani jednou jsem se nezasmál, což je u komediálního seriálu celkem kámen úrazu, alespoň pro mě. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sa mohli snažiť ako sa len mohli, samotného Beana proste nahradiť nemožno. Ani najdokonalejšou animáciou sa jednoducho pravý ksicht Atkonsona, jeho priblblé pohyby a celkovú mimiku spracovať nedá. 45%. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Malinko nezvyk oproti hranému Mr. Beanovi a tyhle animované příběhy nejsou špatné a pobaví. A určitě nějaké kouzlo v sobě nepochybně mají. Jednotlivé epizody 52.dílů, každý díl trvá okolo 11 minut. / Viděné epizody *52.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 7/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Prostě živého Beana nic nepřekoná, ani Atkinsonův hlas tomu nijak zvlášť nepomohl. Příběhy byly sice slušné, ale Bean je prostě Bean. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Kreslená blbost. Kreslené seriály mám rád jen některé a ne tuhle parodii na skvělýho Beana ! 0% = odpad! ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Hrané příběhy Mr Beana už všichni znají nazpaměť...tak si prostě nakreslíme Rowana Atkinsona, jeho medvídka i zelené autíčko a budeme těch příběhů mít víc... Takhle to na mě vážně působí. Celkem obyčejné historky, kterým chybí Atkinsonovo kouzlo a napady původních dílů. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jeto působivé ale já mám radši živého ale přesto sem se rád u tohohle pobavil některé díly jsou solidní. ()

Reklama

Reklama