Reklama

Reklama

Pokoj

  • Francie The Room
Trailer

VOD (1)

Matt a Kate si koupí dům na samotě. Během stěhování objeví zvláštní pokoj, který jim dokáže zhmotnit všechna jejich materiální přání. Po Katiných dvou potratech je ale jejich největším přáním dítě. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Isomut 

všechny recenze uživatele

Na to, že som nevidel trailer ani moc info som nečítal to bol dosť dobrý a hlavne originálny film, to sa musí nechať. Pri niektorých scénach mi to pripomenulo nedávny Brightburn, ale asi sa nedá povedať, že by si The Room z neho bral príklad. Takže dva podarené filmy tohto roku. Miestami som mal pocit, že sa to vlečie, ale záver to dal všetko do pohybu. Tak nejako si predstavujem ideálnu izbu. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to je takový obyčejný film o dvou mladých lidech, kteří si chtějí opravit starý dům a v něm šťastně a spokojeně žít až do smrti....Až dokud neobjeví TEN POKOJ...A tím končí normální život a začíná nenormální pohádka děti, o tom co s vámi může udělat, dostat prostě cokoliv..."Nebezpečnější než člověk, který nedostane to co chce, je ten, který dostane všechno co chce"...Je to zajímavá myšlenka a zajímavé pojetí...Koho někdy nenapadlo co by bylo, kdyby...Kupodivu to celý film funguje i když pouze ve dvou lidech...Na konci už jsem se v tom sice poněkud zamotala, ale to je fuck...Rozhodně to stojí za to...Za mě 85% ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Příkladná ukázka filmu, kde se vlivem nadpřirozených událostí postupně tříští charaktery hlavních postav. Na konci už je možná všech těch vjemů a zvratů trochu příliš, ale nelze tomu upřít originalitu a sympatické komorní pojetí, které k tomu dokonale pasuje. Takový ten nenápadný a přitom až skoro výborný film. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo HODNĚ slušný ... Jednak je to dost originální, jednak je to dost šílený psycho a má to taky echt-parádní konec. Jinak se na ten film asi bude dívat a vnímat ho člověk v 20ti, 30ti a ve 40ti. Diváci s pokročilým věkem to asi ocení víc. Parádně zde byl ztvárněnej mužskej a ženskej archetyp. I když se oba dva z toho páru chovali občas fakt blbě, chlap byl typickej chlap, ženská typická ženská. Dům samotnej wtf, ale o ten nakonec moc nejde. Finále působilo trochu moc chaoticky, ale to ÚPLNÝ finále !!! To byl maras!! SPOILER !! (pokud jste si všimli, tak tam došlo k incestu syna s matkou... a jak vyšel pak ten těho-test? ;-) ) KONEC SPOILERU Mazec, v mnoha ohledech hodně silný, v mnoha rovinách (přej si co chceš, ale nemůžeš si to odnést z baráku...). Chvílema se mi u toho filmu fakt doslova tajil dech a bylo to občas na psychiku větší darda, než nějakej násilnej exploit ... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Popelu popel a prachu prach, mamince incest, taťkovi strach." Žabožroutům třikrát sláva! Za prvé za ňuňané miminko, jež zaplní bezednou jámu v duších. Černou díru v hlavě, vyvrtanou zběsilou vývrtkou pařby na tisíc způsobů, konzumní prázdnoty a existenciální úzkosti. Za druhé za přeludovy dobré úmysly, s nimiž si chtěl hrát na taťku ("vím jak na to, mami, viděl jsem, jak to s taťkou děláte"), asi aby milované mamince poskytl láskyplný fullservis, aby její libido netrpělo nouzí. A naposledy i díky za kvalitní materiál k přemýšlení... Cha, už to mám, jak bych z pokoje vydojil skutečné reálné prachy. Řešení je prosté. Je to bordel. Pardon, chtěl jsem říct nevěstinec, hampejz, vykřičený dům, jak je ctěná libost. Pokoj by pro svého bordelpapá (tedy pro mě :-)) zhmotňoval obyčejné děvky, jakož i ty neobyčejné, luxusní kurtizány, vulgární štětky, běhny, coury, helmbrechtnice i láryně nectné, tedy kurvy všeho druhu, ras a tělesné konstituce (klidně i tu jednonohou prostitutku s protézou ze slonoviny). Před barákem by pak stála fronta prasáků, taktéž všeho druhu a všech myslitelných i nemyslitelných úchylek a já bych jen kasíroval a kasíroval, tvrdá eura! No nic, zpátky na zem a zpět k filmu. Přeludy jsem si užil, hlavně s tím taťkou, jednou nohou v Osvícení a s chlapečkem jednou rukou v Drákulovi, neb slunce tě spálí na prach, bejby, a s čumákem pod respirátorem, neb venku všude lítají ty ošklivé bacily. Corona rulez. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • V roce 2019 byl film oficiálně vybrán pro mezinárodní filmový festival Hof (Německo). (PamPero 1)
  • Natáčelo se od dubna do poloviny května 2018 ve starém domě, který je kopií benátského paláce, v Thimisteru v Belgii, a také ve studiu v Lucembursku kvůli rekonstrukci prvního patra tohoto domu kvůli rozpočtům. (bianci)
  • Film měl premiéru 15. dubna 2019 na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Bruselu. (PamPero 1)

Reklama

Reklama