Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý vdovec bojuje se svou rodinou, špatným zdravím a časem, aby vyhrál soutěž o zlatou letenku do vesmíru... Angus je starší vdovec žijící v nefunkční rodině. Když jeden miliardář vyhlásí soutěž, která dává třem lidem jedinečnou možnost cestovat prvním komerčním letem do vesmíru, Angus vidí svou šanci splnit si celoživotní sen. Podařilo se mu nejen úspěšně zakamuflovat svůj věk a vstoupit do soutěže. Jeho jméno bylo vylosováno a on vyhrál jednu ze tří letenek! Připravuje se na vrcholné dobrodružství svého života. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Vete, čo je horšie ako buzerant? Prestarnutý buzerant. Do toho černotu, deti, geriatrikov, aby boli všetci zastúpení, smutnú hudbu a príbeh o plnení si sna. A samozrejme nesmieme zabúdať na múdrosti starších. A čím dlhšie to šlo, tým viac mi to liezlo na nervy. A strácalo hodnotenie. Proste ďalšia kanadská zbytočnosť. ODPAD! ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Film sráží dolů příliš banální zápletka - postrádá to napětí a větší zajímavost. Také pokus o emoce přes vozíčkáře vyznívá naprázdno. Jediné, co mi přišlo jako dobrý záměr, je vytvoření lehké melancholické atmosféry spojené se stářím, kdy vám odchází vaši milovaní a pro mladé se stáváte spíše přítěží. Nicméně na průměr to nestačí. Též překlad názvu mu přijde nesmyslný, to už je ale věc mimo hodnocení. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o dedovi, ktorý sa chce nechať vystreliť do vesmíru, no stále ho od toho každý odhovára, hlavne rodina. Pritom by jeho vyslaním do nebeského vákua štát krásne ušetril na dôchodku a jeho rodina by možno aj niečo zdedila. Pre mňa nepochopiteľné konanie postáv. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Lehce smutná až dojemná komedie o jednom stánoucím "astronautovi" a jeho velkém snu.. Docela příjemně překvapilo, na nic si to nehraje a má to silný příběh...70% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama