Reklama

Reklama

Bob miluje Abisholu

(seriál)
  • USA Bob Hearts Abishola (více)
Trailer
USA, (2019–2024), 31 h 5 min (Minutáž: 18–21 min)

Hrají:

Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Matt Jones, Gina Yashere, Christine Ebersole, Maribeth Monroe, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Raymond Ma (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(95)

Obsahy(1)

Bob se po srdeční příhodě seznámí v nemocnici se ženou svých snů. Má to ale malý háček, jeho nová láska pochází z jiného kulturního prostředí, z Nigérie. Bob se rozhodne dosáhnout toho, aby mu Abishola dala šanci, a mohl tak získat její srdce... (TV Nova)

Recenze (11)

Olík 

všechny recenze uživatele

Každý fanoušek komediálních seriálů si novým přírůstkem rád odpočne od do kolečka se opakujícího maratónů Přátel, Dva a půl chlapa nebo Teorie velkého třesku….ale takhle? Chuck Lorre podlehl současným tlakům a pustil se do toho, co si dnešní zvrácený svět žádá a tím je obžaloba jeho samotného, tedy bílého heterosexuálního muže. Mezirasové vztahy, postavení žen, práva národnostních menšin, homosexuálů, vodníků, Kyklopů, světlušek….prostě to tam je všechno a jako bonus ne zrovna dvakrát vtipně. Když si vezmu, kolik mnohem kvalitnějších seriálů dostalo předčasnou stopku, zatím co si tento prostorově výrazný prodejce ponožek a jeho nigerijská královna dopřávají další a další série…..je něco shnilého ve státě americkém. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct že se mi to líbí, ale dá se na to dívat a je to příjemná změna od nekonečného maratonu dva a půl chlapa na TV Nova ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Ano, mistrovské dílo tohle zcela určitě není. Musíme tady ale psát něco o tom, že když je seriál o černoších, mají si ho strčit někam a neotravovat nás? To je už opravdu vrchol! Hnus! Stydím se za tyhle hloupý rasisty. P.S. IMBD hlásí 69%, to je poněkud objektivnější hodnocení. ()

j.sorensen odpad!

všechny recenze uživatele

Nova neumí natočit žádný kvalitní seriál, ulicí a ordinací jen otupují stádo, vychovaný z dob židovskýho zloděje železnýho a proto nám servírují, tuhle progresivní, n sračku. ()

Rider@ odpad!

všechny recenze uživatele

Takto nezábavný sitcom jsem ještě neviděl, je to opravdu utrpení. Má to i podivný střih a skladbu scén. Scénáristé a celý realizační tým jak po lobotomii, tohle strčí do kapsy i fabrika na levné seriály Nickelodeon. ()

GameOfThrows odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou sem takhle usnul u Teorie nebo tak něco a vzbudili mě dialogy tak tupý že to úplně tahalo za uši. Tak jsem otevřel oči a hned jsem toho litoval. Za tohle by měli lidi chodit do kriminálu páč to není možný kam ten svět spěje... ()

Truelove265 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom mi přijde úplně o ničem..  Zkusila jsem pár dílů a musela jsem to přepnout. Na můj vkus strašně uřvaný, nudný.. Za sebe mohu říct, že je to opravdu ztráta času. ()

Reklama

Reklama