Reklama

Reklama

Bob miluje Abisholu

(seriál)
  • USA Bob Hearts Abishola (více)
Trailer
USA, (2019–2024), 31 h 7 min (Minutáž: 18–21 min)

Hrají:

Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Matt Jones, Gina Yashere, Christine Ebersole, Maribeth Monroe, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Raymond Ma (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(95)

Obsahy(1)

Bob se po srdeční příhodě seznámí v nemocnici se ženou svých snů. Má to ale malý háček, jeho nová láska pochází z jiného kulturního prostředí, z Nigérie. Bob se rozhodne dosáhnout toho, aby mu Abishola dala šanci, a mohl tak získat její srdce... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Milda003 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct že se mi to líbí, ale dá se na to dívat a je to příjemná změna od nekonečného maratonu dva a půl chlapa na TV Nova ()

j.sorensen odpad!

všechny recenze uživatele

Nova neumí natočit žádný kvalitní seriál, ulicí a ordinací jen otupují stádo, vychovaný z dob židovskýho zloděje železnýho a proto nám servírují, tuhle progresivní, n sračku. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Každý fanoušek komediálních seriálů si novým přírůstkem rád odpočne od do kolečka se opakujícího maratónů Přátel, Dva a půl chlapa nebo Teorie velkého třesku….ale takhle? Chuck Lorre podlehl současným tlakům a pustil se do toho, co si dnešní zvrácený svět žádá a tím je obžaloba jeho samotného, tedy bílého heterosexuálního muže. Mezirasové vztahy, postavení žen, práva národnostních menšin, homosexuálů, vodníků, Kyklopů, světlušek….prostě to tam je všechno a jako bonus ne zrovna dvakrát vtipně. Když si vezmu, kolik mnohem kvalitnějších seriálů dostalo předčasnou stopku, zatím co si tento prostorově výrazný prodejce ponožek a jeho nigerijská královna dopřávají další a další série…..je něco shnilého ve státě americkém. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Ano, mistrovské dílo tohle zcela určitě není. Musíme tady ale psát něco o tom, že když je seriál o černoších, mají si ho strčit někam a neotravovat nás? To je už opravdu vrchol! Hnus! Stydím se za tyhle hloupý rasisty. P.S. IMBD hlásí 69%, to je poněkud objektivnější hodnocení. ()

Galerie (934)

Reklama

Reklama