Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (126)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, nezávislé, silné ženy se o sebe postarají… sváděním, drogováním a okrádáním úspěšných (tzn. určitě nepoctivých, takže si to zaslouží) "žraloků" z Wall Street. Hmm… Muži zde fakt nehrají jedinou kladnou, nedejbože důležitou roli, jen cynický materiál pro obživu / obohacení. Film je z řemeslného hlediska moderně, nápaditě natočený (výborný písničkový soundtrack) a Jennifer Lopez válí (pominu-li, že se stejně jako ostatní hrdinky maluje a obléká jako štětka), jenže jeho zápletka, bez všech těch sestersky pospolitých párty a holčičího stěžování / psychologizování, stačí sotva na hodinu. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Banda štyroch atraktívnych, sexi a exotických striptériek na čele s líderkou Ramonou Vegou, okolo ktorej taktiež tancujú pri tyči i ďalšie tri adeptky na smelý plán, ktorý spočívá v okrádaní finančníkov z Wall Street, ktorých najprv v prvotriednom striptízovom klube postupne rozpália svojim neuveriteľným sexeapealom, keď už sú naľadení na ich vlnovú dĺžku, tak ich zdrogujú, aby sa stali ešte viac poddanejšími (a nepamätali si, čo bolo včera), kedy ochotne odovzdávajú svoje nabité kreditné karty, pričom tieto dámy im rady vybieľujú účty, že sú potom títo ‘nešťastníci’ automaticky o pár tisícov dolárov ľahší, ony sú zase o to „ťažšie” , že im to začalo veľmi chutiť, takto krásne zarábať peniažky, ale hovorí sa: „Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije” . Nič nemôže trvať donekonečna, všetko raz skončí... ? _ „Strašne som sa tešil na J. Lo, ktorej to aj v päťdesiatke extra svedčí, má perfektnú postavu, veľký, poistený zadok na stovky miliónov dolárov, predvádza jeden zo svojich najlepších hereckých výkonov kariéry, normálne by som asi išiel s ňou aj na večeru do reštiky, keď by som jej potom pošepkal do uška, aby mi zatancovala, ako Ramona, čo by bola čerešnička na torte” . Titulky, ktoré som mal k dipozícii, boli ozaj biedne, a tak nakoniec to nie je až tak hrozné, ako som si sprvoti myslel, občas sú tu veľmi horúce sekvencie, ktoré vylepšujú celkové hodnotenie, ale všetky postavy mi prišli až tak moc stupídne, sprosté, hlúpe, že sa mi tým pádom dosť znechucovali. Nedal som slabé dve hviezdičky, a prečo ? Vysvetlenie sa dá nájsť v tejto šteklivej recenzii-par excellence ! ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hustlers" bude jedným z tohtoročných prekvapení. Nebol som moc na tento film zvedavý, do kina som lístok kupovať nechcel, no keď sa stal dostupným, sadol som si k nemu a pozrel som si ho. A musím povedať, že to bolo lepšie, než som si pôvodne myslel. V prvom rade si povedzme, že úvodné časti v roku 2007 sú podľa mňa vynikajúce. Jennifer Lopez pri tyči toho ukáže viac, než by mnohé tanečnice boli schopné predviesť. Neviem či mala dablérku, no rozhodne to bolo presvedčivé. A celkovo si myslím, že podala asi najlepší herecký výkon vo svojej kariére. Alebo minimálne najlepší herecký výkon, ktorý som mal ja možnosť vidieť. Jennifer Lopez sa mi skôr spája s romantickými komédiami alebo drámami, kde nie je toho potreba veľa. Teraz sa však dostala do role, ktorá je aj trošku náročnejšia a musí reálne niečo zo svojich schopností predviesť. A podľa mňa bola veľmi presvedčivá. Rovnako je na tom aj Constance Wu. Tá pôsobí z celého filmu asi najviac presvedčivo. Spôsob akým príbeh rozpráva, jej dialógy a jednotlivé scénky fungujú. Páči sa mi myšlienka, ktorá tu zaznie, že "materstvo je mentálna choroba". Keď ten film uvidíte, myslím si, že vám to dá zmysel. Nie je to myslené vyslovene ako negatívum. Ale každá matka by urobila to, čo je najlepšie pre vlastnú dcéru. A nechce ju ohrozovať. Rozumiem tomu veľmi dobre a byť v jej koži, asi by som urobil to isté. Napriek všetkému ostatnému. Príbeh ma taktiež zaujal. Nemôžem povedať, že súhlasím s rozhodnutiami, ktoré dámy v tomto filme urobili, ale dokážem im porozumieť. A okrem toho vidieť ako to všetko prebiehalo je zaujímavé. Minimálne mi to aj ako človeku dá obraz o tom, aké praktiky sa reálne môžu využívať. A hlavne sú to skutočne prípady, ktoré sa ťažko dokazujú. Lebo nie je veľa mužov, ktorí by ochotne priznali pred políciou priznali, že ich okradli striptérky. Stačí, že si sami pred sebou ponesú tú hanbu na celý život. Kde však film pre mňa trošku naráža sú scénky s reportérkou. Nemyslím si, že boli potrebné. Mohlo sa to odprezentovať ako jeden príbeh. Možno to tomu dodáva viac autenticity a okrem toho vďaka tomu máme na konci tú momentku, ktorú máme, ale inak to príbehu ako takému nepridáva moc. Pre mňa je to funkčný film. Som rád, že som ho videl a bol som ním príjemne prekvapený. Hodnotenie: B+ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

docela by mě zajímalo,kde se vzalo v popisu označení krimi/komedie.Upřímně moc nevím čím by Hustlers vlastně chtěly být.Chvilku to vypadá jako něco od Soderbergha,chvilku to zase chce být něco jako Vlk z Wall Street za předpokladu,že by Jordan Belfort byl striptér a ve finále si to získává pozornost jen díky tomu,že je tu Jennifer Lopez jako striptérka a předvede jedno taneční číslo (jakkoliv je to číslo hodně sexy).Nebýt téhle publicity,které se filmu dostalo ještě předtím než byl v kinech (JLo plus ještě Cardi B,která je ovšem ve filmu asi tak dvě minuty),asi by si nějakou větší pozornost nevysloužil,protože v reálu je to celkem průměrné drama a partičce striptérek,na které po krizi už neměl kdo házet dolary a tak se rozhodly si je vydělat jinak a o dost méně legálně...50% ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Jediný film kde bolo ešte pár voľných miest, pôvodne som neplánovala naň ísť ale veľmi príjemne ma prekvapil! JLo ktorá má 50 rokov s perfektnou postavou točiacou sa okolo tyče ako nič a jej sestry okrádajúce chlapov z wall street . Perfektne zvolený soundtrack k určitým scénam a nenudila som sa celý film ktorý ubehol naozaj rýchlo. Za mňa príjemné prekvapenie a preto 4* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Žádná z hlavních ženských hvězd hrajících „striptérky“ není v tomto filmu nahá. Nosí pouze těsné oblečení, bikiny, boty a tanga. (ČSFD)
  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)
  • Jennifer Lopez cvičila tanec pro film a v domě měla dokonce odnímatelnou tyč. Dva a půl měsíce před natáčením začala trénovat tanec s profesionální tanečnicí a choreografkou Johanna Sapakie. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama