Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(21)

Obsahy(1)

Simpsonovi si získali diváky ze všech koutů světa tím, že si drze dělají legraci ze všech a ze všeho. Díky fenomenálnímu smyslu pro humor a mazanému důvtipu se stali symbolem popkultury. Homer, Marge, Bart, Líza a Maggie jsou nefalšovanými ikonami televizní zábavy. Ve 29. řadě se stanou hlavními hrdiny veselé parodie na takřka všechny známé fantasy příběhy od Pána prstenů až po Hru o trůny, chystají divadelní představení na Broadwayi inspirované Lízinými tragickými zážitky nebo rozjíždějí dětskou kariéru zázračného miminka Maggie. Marge kandiduje na starostku Springfieldu, a dělá si přitom z Homera nechutnou legraci. A v blízké budoucnosti se Líza rozhodne přihlásit na prestižní univerzitu Harvard. Během těchto i dalších neuvěřitelně humorných dobrodružství se navíc Simpsonovi potkávají s mnoha známými tvářemi – mimo jiné s „hobitem“ Billym Boydem nebo basketbalistou Shaquillem O’Nealem. (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrné hodnocení jednotlivých dílů dvacáté deváté série 65% ***. Oproti předchozí sezóně znatelný posun zejména díky slušným epizodám Opus slečny Lisy, Zmizelý a Flandersův žebřík. Nebýt těchto tří epizod hodnocení by se zřejmě příliš nelišilo od předchozí řady. V době, kdy píši tento komentář (29.1 2019) jsem po více než dvou a půl letech uzavřel kapitolu jménem Simpsonovy. Fantastická jízda, které bohužel už před polovinou došel dech. I tak mi zůstanou zejména vzpomínky na skvělé příběhy a humor ze sérií 3-10, které dle mého patří do zlatého fondu televize. A co další sezóny? Nejspíš minimálně 30. sérii zhlédnu, ale u těch následujících už jsi nejsem tolik jistý. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdysi můj nejoblíbenější seriál, teď to už dobře 10 let klesá (což je asi logické), ale aby měli hlavouni tu soudnost a ukončili to, to ne. Nicméně už mám rozkoukanou jubilejní třicátou sezónu a u toho skončím. Nic mi to už vlastně nedává a jenom mě (ne)zajímá, kam to až u Foxů chtěj dotáhnout..některé díly jsou celkem zajímavé, ovšem na každý takový připadají minimálně dva totálně o ničem. ()

Reklama

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od 26. série se to začíná měnit v nudnou kravinu. Nevím jestli za to můžou tvůrci, kterým už očividně došly nápady, nebo jeslti je to českým dabingem, prostě lízu nemůžete nahradit nějakou blbkou která má hnusný pisklavý hlas tv primo! A nebo jeslti je to mnou že už jsem dostárl a chápu že je to seriál pro menší. Jednoduše s tímto seriálem to jde z kopce. Pokud "simpsnovi" máte rádi, dívejte se na 1.-26. série ty za něco stály. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvej polovici sezóny som nešetril maximálnymi hodnoteniami, potom ale tvorcovia trochu stratili dych a kvalita začala kolísať. Sklamaním je ale udelenie troch hviezd hneď trom epizódam, čo sa mi ešte pri tomto seriáli nestalo a aj od toho sa odvíja konečné hodnotenie celej, stále vysoko zábavnej a kvalitnej, série. Poteší originalita gaučových scén, klobúk dole po toľkých rokoch, a špeciálne; špeciálne diely. ()

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Sledovat úpadek Simpsonů docela bolí, ale takový je svět. Kvalita jednotlivých dílů je "tak-tak" a jak se někteří scénáristi jako Rob LaZebnik nebo Rob Oliver pouští do tlačení svých fašounských politických názorů, aniž by je dokázali reflektovat (na čemž tyto seriály bývaly závislé), tak se z toho stává propagandistická nuda. Dík a nazdar, ale věřím, že tvůrců je už tolik aby si nějaké ty hezké recenze napsali sami :) ()

Galerie (170)

Zajímavosti (52)

  • Na konci epizody se Líza zeptá, jak přišli ke Spasitelovi. Homer odpoví, že ho našli o Vánocích. Odkazuje tím na epizodu Vánoce u Simpsonových (1989). (Duoscop)
  • V 7. minutě se objeví narážka na seriál Columbo (od r. 1971). (Duoscop)
  • Epizoda nezačíná tradiční znělkou, ale pouze záběrem na mraky s nápisem „The Simpsons“. (ČSFD)

Reklama

Reklama