Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(25)

Recenze (16)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

01. Speciální čarodějnický díl VII., 02. Dvojí stěhování, 03. Zuřící býk Homer, 04. Burnsovy otcovské lapálie, 05. Bart po setmění, 06. Rozdělený Milhouse, 07. Lízino rande s blbostí, 08. Hurikán Ned, 09. Homerova mystická cesta, 10. Akta S, 11. Pokřivený svět Marge Simpsonové, 12. Hora šílenství, 13. Himlhergotdoneveterkrucajselement, 14. Představují se Itchy, Scratchy a Poochie, 15. Homerova fobie, 16. Bratr z jiného seriálu, 17. Má sestra, má chůva, 18. Homer versus osumnácty dodatek Ústavy, 19. Důvěrnosti v základní škole, 20. Psí pozdvižení, 21. Stařec a Líza, 22. V tebe věříme, ó Marge, 23. Homerův nepřítel, 24. Filmy, v nichž si Simpsonovi zahráli, 25. Tajná válka Lízy Simpsonové ***** ()

Reklama

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa osobne sa jedná o najlepšiu sériu celého seriálu. Viacero epizód z ôsmej série patrí k tomu najlepšiemu čo seriál ponúkol. Plný počet hviezd si rozhodne zaslúžili tieto časti: 1. Hurikán Ned (absolútna top epizóda ôsmej série a jedna z piatich najlepších celkovo) 2. Homerov nepriateľ (klasika s Homerom v hlavnej úlohe, ktorá sa dočkala aj pokračovania) 3. Mystická cesta Homera Simpsona (chili fest a vesmírny kojot v hlavnej úlohe) 4. You Only Move Twice (vysnívaný šéf pre Homera Simpsona dobrák Scorpio...alebo že by to bol masový vrah?) 5. Akty S (pán Burns v roli mimozemšťana a Homer ako jediný svedok na detektore lži...skvelými hláškami nabitá epizóda) 6. Moja sestra, moja opatrovateľka 7. Lízino rande s blbostí 8. Bart a Líza na vojenskej akadémii ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Období mezi 4. a 10. sérií je pro Simpsony doslova plodným rájem legendárních epizod a zrovna z dokonalé 8. řady se mi opravdu těžce vybírají ty tři úplně nejlepší. Stropem celé sezóny je rozhodně díl s názvem Akta S (flexibilita dabingu umožnila si udělat v Simpsonech legraci i z českého piva), nadále Lízino rande s blbostí a Homerova fobie. Ale mile rád zrovna k této řadě zabrousím v rámci jakékoli její části. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa zatiaľ najlepšia sezóna, kde som nedal všetkým epizódam plný počet asi iba zo snobstva. Niektoré diely sú na sto percent dokonalé a patria k tomu najlepšiemu, čo kedy aký seriál ponúkol, nielen Simpsonovci. Vybrať to najlepšie je pri tak nabúchanej sérii ešte ťažšie než minule. Ale máme tu Zúriaceho býka, Akty S, Poochieho, Osemnásty dodatok ústavy, Hurikána Neda... a vlastne úplne všetko. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (133)

  • Když je Líza přenesena do misky, tak v davu před ní chybí některým postavám obličeje. (Duoscop)
  • Když jsou Bill Clinton a Bob Dole uvěznění ve skleněné rouře, tak mají zepředu zakryté genitálie, ale z pohledu zezadu je jím vidět zadek. (Duoscop)
  • Když Abe Simpson vyleze ze křoví, tak má na kalhotách dvě díry. Při pronásledování želvy na nich má ale jen jednu díru. (Duoscop)

Reklama

Reklama