Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 30

(série)
USA, (2018–2019), 8 h 22 min (Minutáž: 21–22 min)

VOD (1)

Epizody(23)

Recenze (22)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je velká škoda, jak se 30. série celkem silně nepovedla, potřeba tvůrců se mermomocně věnovat přihlouplým moderním trendům byla většinou spíš ke škodě než k užitku. Svědčí tomu i pouhých 5 dílů v červených číslech, které bych já osobně ještě ke všemu zařadil mezi ty méně záživné. Asi se fakt budu radši věnovat starším sezónám. Nejlepší epizody: Speciální čarodějnický díl; Tančím, seč mi pupek dovolí a Dívka v orchestru. ()

Harekrshna odpad!

všechny recenze uživatele

Je to odpad. To, co ze simpsonů dělalo zajímavý a zábavný seriál byl nekorektní humor. Ze zábavného amerického pořadu, který řekl to, co obyčejně lidé na veřejnosti měli obavu říct, se stal výchovný pořad o tom, jak se k sobě správní socialisté/komunisté (liberálové v USA) mají chovat. Vrcholem seriálu byl díl, kde tvůrci legitimizovali diskriminační chování žen vůči mužům. Až budou muži v USA dostatečně pokořeni a diskriminovaní, budou zakládat hnutí stejně jako zakomplexovaná část žen, která se nedovede smířit s tím, že jsou ženami. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas posledného mesiaca som si na jedno ucho pozeral nové epizódy Simpsonovcov z 29. a 30. série. A musím fakt uznať, že zatiaľ, čo mal seriál pred pár rokmi ešte ako tak opodstatnenú fanbasu a na svoje pomery aj obstojný humor (ja mám radšej, ale ostrejší a cynickejší humor), súčasná podoba seriálu odzrkadľuje len to najhoršie, čo vám seriál mohol predviesť. Staršie série sú určite lepšie, no bohužiaľ tento paškvíl je súčasnou podobou tohoto popkultúrneho diela. Neviem, kde sa stala chyba, ale vlastne ma to ani neprekvapuje. Simpsonovci fungujú bez prestávky viac ako tri dekády a je zázrak, že si ešte do nového milénia dokázali udržať (odtiaľ-potiaľ) svoje "kvality". Neurazte sa, ale nikdy som nebol fanúšik tohoto pre mňa osobne prehajpovaného seriálu o žltej rodinke. Nemal som rád jej humor, prišiel mi detinský, v seriáli sa deje to isté dokola, čo ma nedokáže po dlhšiu dobu udržať pri jeho pozeraní a skrátka si myslím, že pán Groeming má na viac než len korektne odkazovať na kontroverzie spoločnosti ( v tomto mi prišla Futurama o milénia napred...) a nechať osláviť Bartatridsiaty krát jeho desiate narodeniny. Holt seriál nebol to, čo býval a to aj na pomery nemeniaceho sa amerického sitcomu z konca 80. rokov. Teraz už osobne čakám kto tu trápnosť preruší a trápenie všetkých animátorov ukončí. Bohužiaľ sa obávam, že sa tvorcovia Simpsonovcov dostali do začarovaného kruhu. Ak to ukončia bude z toho národná katastrofa, no ak budú takto pokračovať ďalej, tak si budú aj tí najoddanejší fanúšikovia želať urýchlenú eutanáziu. Skrátka v najlepšom sa vždy najideálnejšie končí. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chjo.. Simpsonovi jsem měl rád jako humornej rodinnej seriál, když se Homer snažil postarat o rodinu a byl to ten hodnej nouma, co pro svoje děti a Marge udělá prakticky cokoliv (pamatuje někdo ten díl, kdy se prakticky připlazil zpátky do elektrárny a vzdal se svojí vysněný práce v kuželkárně, jen aby mohl zajistit rodinu?). Ale tohle? Tohle je špatný. Přijde mi, že Homer se chová posledních X řad jako totální debil, co se hádá s Marge a nezáleží mu vůbec na nikom a ničem, jen na sobě, Marge je zase úplně stupidní blbka, Líza je čím dál otravnější (a nejde o dabing, na ten se dá zvyknout, jde o její stupidní názory) a Bart jde absolutně proti všemu, co jako charakter posledních 30 let jako chuligán budoval.. Řeknu to asi takhle - ty pravý Simpsonovi pro mě skončili dílem, kdy Homer omejval bezdomovce ve vagónu.. Byl to myslím poslední díl dvanáctý série, kde ho daboval ještě pan Bedrna. Vím, že je asi tady ta tendence, aby šli s dobou a komentovali to, co se děje ve společnosti, ale já chci prostě jen sednout ke svýmu oblíbeným seriálu, zasmát se u nevhodnejch a na rodinu narážejících gagů a nic neřešit, ne koukat na něco, co se furt mele v televizi, zprávách, novinách, netu a sociálních sítích... Politická korektnost by někdy prostě měla ustoupit zábavě, humoru a satiře.. ono se sem tam najde nějakej humornej díl nebo pár gagů, kterejm se zasměju, ale je to jeden dobrej na dvacet špatnejch vtipů a jeden dobrej díl na cirka šest až osm dílů, a to není dobře. Ps: místo Apua měli ze seriálu škrtnou Krustyho, tahle postava mě vytáčí absolutně doběla kdykoliv se ukáže na obrazovce. Mohl by si alespoň pamatovat Barta, když mu kdysi zachránil prdel před vězením.. vtipná poznámka: přítelkyně mi říká, že to moc žeru, že bych měl asi trochu zvolnit a ne se nad blbým kresleným seriálem tak rozčilovat, ale když na něj koukám prakticky celej život, nejde nekomentovat to, co s ním aktuální tvůrci vyváděj za Saigon... ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby mali tvorcovia rozum, ukončia Simpsonovcov po 25. sérii a keby mali rozumu aspoň trocha, tak to skončia po 30 sérii. Nejakým filmom na záver by tak zakončili 30 ročný kolotoč. Ako sa hovorí: ,,V najlepšom treba prestať". A aj keď to nerád hovorím, Simpsonovci majú to najlepšie už dávno za sebou. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (75)

  • V epizodě se objeví RuPaul v roli Queen Chante a drag queen Raja, která hraje sama sebe. Raja byla vítězkou 3. série RuPaulova soutěžního pořadu RuPaul's Drag Race (od r. 2009), v níž se hledá "příští americka drag superstar". (Azurose)
  • Všechny internetové adresy, zobrazené v této epizodě, odkazují na reálné články na amerických webech o mužích převlečených za ženy. Odkazy nás zavedou na články na webech OCregister.com, MelMagazine.com a People.com a na video na ABCnews.go.com. (dejv997)

Reklama

Reklama