Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 10

(série)
USA, (1998–1999), 8 h 29 min (Minutáž: 22–25 min)

Hudba:

Alf Clausen
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

01. Školní večírek, 02. Kouzelník z Evergreen Terrace, 03. Bart v úloze matky, 04. Speciální čarodějnický díl IX, 05. Dojezdy pro hvězdy, 06. Šťastná doba hippies, 07. Líza má jedničku, 08. Homer Simpson a ledvina, 09. Střet s mafií, 10. Ať žije Flanders, 11. Bart se nevzdává, 12. Sportovní neděle, 13. Homer - Maxi Obr, 14. Mor na Amora, 15. Marge - královna silnic, 16. Dejte Líze pokoj, 17. Na plnej plyn, 18. Simpsonovské biblické příběhy, 19. Outsider-art, 20. Stařec a moře průšvihů, 21. Za peníze si Monty lásku nekoupí, 22. Asociace Mensy zachraňuje Lízu, 23. Třicet minut v Tokiu ***** ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů osmé série 82% ***** (u Simpsonů dávám 5* od 80%). Říká se že zlatá doba Simpsonů byla mezi třetí až osmou či devátou sérii. Mě přitom Simpsonovi bavili až do nějaké osmnácté série. A přece jsem si tentokrát všiml znatelného poklesu kvality, což se mi dříve nestalo. Tím neříkám, že by desátá sezóna byla špatná to určitě ne, byla velice dobrá, avšak ne výborná. Vtipy sice byly v některých dílech ještě lepší než v předchozích řadách, ale celkové příběhy mě už zkrátka tak nezaujaly. Nejoblíbenější díl desáté řada: Ať žije Flanders! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko napísať niečo nové pri zhrnutí ďalšej takmer bezchybnej série zo zlatého obdobia tohto seriálu. Rovnako je ťažké vybrať to najlepšie z najlepšieho, tak len spomeniem epizódy Starec a more, znova čarodejnícky diel, Dajte Líze pokoj alebo Asociácia Mensy, ale plný počet si zaslúžila určite nadpolovičná väčšina série. Viac ako jednotlivé epizódy ako celky si budete spomínať na niektoré dokonalé hlášky a táto séria ich bola plná od prvej do poslednej epizódy. A nezabudnite, že od tejto série vieme, že všetci žijeme v "koblihovom" vesmíre. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jednotka hluposti by sa mala volat Homer (skratka D'Oh). Definovana by mala byt nasledovne: Pokial v case a priestore je seria cislo 1 a epizoda cislo 1 definovana ako vychodzia hodnota a predstavuje hodnotu debility 1, potom kazdou castou tato hodnota musi exponencialne rast. V preklade Homer je cast od casti vacsi debil :D ()

Galerie (116)

Zajímavosti (114)

  • Nelson řekne, že jeho otec způsobuje bouračky. Otec jej přitom opustil už v dětství. (lardko)
  • Když ředitel Skinner ukáže Líze novou tabuli, tak má před sebou ovládací panel, který v předešlém záběru na stole nebyl. Z jeho stolu také zmizí telefon. (Duoscop)
  • Postava Alex zmiňuje, že se jí líbí jméno Líza. Dabérka této postavy je Lisa Kudrow. V epizodě je také několik narážek na její seriál Přátelé (od r. 1994). (peeteno78)

Reklama

Reklama