Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 12

(série)
USA, (2000–2001), 7 h 42 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Alf Clausen
(další profese)

VOD (1)

Epizody(21)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia špičková sezóna, ktorú môžeme stále rátať do starých zlatých časov seriálu. Mám dojem, že možno nie je tak vyrovnaná ako niektoré predchádzajúce, ale obsahuje viaceré dokonalé epizódy a predovšetkým množstvo nezabudnuteľných a extrémne vtipných scén. Čiže mám dojem, že viac si pamätám viac tie scény než epizódy ako celky, ale to vôbec nevadí. Medzi topky u mňa patria Trilógia omylov (tá práve funguje najlepšie ako celok), Nová chlapčenská kapela alebo Simpsonovci v Afrike. Potešili aj špeciály, ako čarodejnícky, tak aj ten o tuláckych báchorkách. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He's jumping out of the car, Kent! He's trying to climb over the fence! Now he's realizing he's too fat. He's digging a hole like a dog. Now he's given up on that and he's running back and forth. He's climbing into a pipe and he seems to be stuck. His legs are dangling in a comical fashion. Oh, it's the saddest thing I've ever seen." ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jé! Tady je tolik různých církevních druhů zmrzlin! Filištínská, katolická a dokonce i růžencová!" "A chcete trochu ateistické?" "Ale vždyť tam nic není." "No právě." ()

Galerie (14)

Zajímavosti (103)

  • Když Homer vyjíždí autem od domu, tak drží volant pravou rukou. V dalším záběru ale bude mít ruce vyměněné. (Duoscop)
  • V této epizodě se poprvé objevila Sophie, dcera Krustyho. (Duoscop)
  • Cedule s nápisem „Let's Get Fiscal“ na budově finančního plánovače je odkazem na část textu z písně „Physical“ od zpěvačky Olivie Newton-John. (peeteno78)

Reklama

Reklama