Reklama

Reklama

Simpsonovi - Série 21

(série)
USA, (2009–2010), 8 h 3 min (Minutáž: 21 min)

VOD (1)

Epizody(23)

Recenze (14)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jednotlivých dílů dvacáté první série 70% (69,6) ***/****. Tady už to jde od desíti k pěti. Některé v klidu koukatelné díly se střídají s těmi, které musím doslova přetrpět. Během sledování 21. série sem znovu viděl pár dílů z prvních desíti let Simpsonových. A rozdíl je obrovský. Možná i proto poněkud horší hodnocení závěrečných dílů. A obávám se, že to nejhorší teprve přijde ... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že som si prvýkrát urobil zoznam päťhviezdičkových a štvorhviezdičkových epizód a vyšiel mi pomer 12:11 v prospech päťhviezdičkových. Čo je myslím veľmi slušný výsledok na akúkoľvek show fungujúcu 21 sezón. Ide samozrejme o husto subjektívny názor a čiastočne aj výsledok určitej subjektívnej tvrdohlavosti, kedy sa snažím aj v kvázi post-zlatej dobe hľadať v sériách to najpozitívnejšie a vypichovať to na úkor toho slabšieho. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (83)

  • Ve scéně na autobusové zastávce jsou Bart, Milhouse, Ralph a Nelson oblečeni jako postavy ze seriálu South Park (od r. 1997). Když řidič Otto srazí Ralpha, tak prohlásí, že zabil Kennyho, což je postava ze South Parku, která je známá tím, že ve spoustě dílech zemře. (peeteno78)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama