Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Lízu padne splín. Nic nepomáhá, kromě hudby: náhodné setkání s jazzovým saxofonistou otevře Líze svět blues... Homer zase absolvuje „rychlokurs" v počítačových hrách, aby konečně mohl porazit Barta. (Česká televize)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Moaning Lisa" (Smutná Lisa). Lisa Simpsonová sa dostane do ťažkej depresie. Pociťuje duševnú práznotu, emotívne vyhorenie a intelektuálnu samotu. S týmto ťažským psychickým stavom jej pomôže svojrázny afroamerický jazzový saxofónista Murphy alias Krvavé diasno. Lisa prežije svoje prvé smutné detské blues. No a Barta Simpsona a jeho otca Homera čaká veľmi dôležitý duel vo video boxe. ***** ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vypadni blbečku!" Každopádně, když Lísa jamuje s Krvavou Dásní, chytne to za srdce. Homer s Bartem a jejich souboj se šplhá do epických výšin, nicméně... Lísa po zbytek scén budí tak příšerně otravný dojem, že plné hodnocení dát nemůžu. Poučení z epizody: Hraním na city dosáhnete kýžené pozornosti. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lisa prežíva svoju prvú depresiou a snaží sa využívať rady od dospelých, ktoré ju ale iba prehlasujú. Až Jezzová hudba a nový kamoš Murphy jej pomôžu nájsť samú seba. Homer zatiaľ trénuje v herni aby porazil v boxerskej hre Barta. Prevedenie: To pozvoľne servírovanie postáv sa mi páči. Viem že postupne nám ich tvorcovia predstavia kvantum a tak si tento rozbeh užívam. 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat tridsať rokov dozadu poteší, i keď sa trochu zakrúti hlava z animácie prvej sezóny. Na body predsa len vyhráva línia boxovania Homera s Bartom, samozrejme v rámci počítačovej hry, nad smútiacou Lízou. No aj tie nočné mory, keď vám to nejde s konzolou, sú horšie ako keď trpíte preto, že celý svet trpí, to dá rozum. Našťastie Líza nájde záchranu a kamaráta do ďalších sezón, Barta zachráni pred veľkou hanbou obyčajný elektrický kábel. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Když na začátku epizody Homer hledá klíče, Margein náhrdelník mění střídavě barvu z červené na bílou. (henrycruel)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Lízu. (Duoscop)
  • Hlavní dveře domu mají zámek na jiný druh klíčů, než jaké jsou ty Homerovy. (henrycruel)

Reklama

Reklama