Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart ve snaze šplhnout si před partou ukradne hlavu sochy zakladatele města Springfieldu. Zděšení a pobouření zavládne mezi občany i povedenými kumpány Barta. Nakonec se Bart s Homerem snaží hlavu vrátit, přičemž jen o vlas uniknou lynčování... (Česká televize)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart príde za otcom pre dôležitú radu, ktorá ho môže formovať na celý život a múdry otec opäť nesklame. Výsledkom je to, že oboch bude naháňať celý Springfield s úmyslom ich zabiť. Simpsonovci sú tentokrát prerozprávaní v retrospektíve a išlo rozhodne o múdry krok, pretože tá dodáva celému deju potrebné napätie. Len tá historka o odrezaní hlavy nie je až tak úžasná, aby to bolo na plný počet, ale veľa nechýbalo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Telltale Head" (Hovoriaca hlava). Bart Simpson v záchvate nerozvážnej pubertálnej rebélie odreže hlavu Jebediáša Springfielda z jeho pamätníka, ktorý je na hlavnom námestí. Všetkých občanov Springfieldu to silne pohorší. Za každú cenu chcú vedieť kto spáchal tak barbarský čin. V Bartovi sa začínajú ozývať výčitky svedomia. ***** ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesta do kostela byla super, omáčka okolo také... ale hlavní příběh byl takový plytký. Typicky nucený pokus o moralizaci, který mi do takového seriálu moc nepasuje. Nebylo to zlé, ale když si vzpomenu na uříznutou hlavu J.S., vybaví se mi jako první Southpark. A toto zastíní v mém hodnocení poslední hvězdu. Poučení z epizody: Barbarství jednotlivce či skupiny vymýtíme ubitím davem na ulici. - A přitom by stačilo useknout ruku. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Bart sa snaží dostať do partie miestnych grázlov a tak zhanobí sochu miestneho hrdinu. Postavý sa proti nemu ale celé mesto. Prevedenie: Humor je na ústupe pred mravným ponaučením a ta je dosť často na škodu, lebo celá časť sa nesie iba v duchu mravného uvedomenia si, že to čo Bart urobil bolo zlé a viac sa to nestane. 60% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (14)

  • Jde o jednu z mála epizod, jejíž název se objeví v úvodních titulcích. (henrycruel)
  • Mezi rozzuřeným davem, který pronásleduje Barta a Homera, jsou i děda Simpson a Patty se svou sestrou Selmou. (henrycruel)

Reklama

Reklama