Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer opět pokazí své ženě Marge narozeniny: tradičně zapomene a tradičně jí pak daruje věc, která se hodí jemu. Ovšem tentokrát se Marge vzbouří, a Homer netuší, že ji bowlingová koule přivede na pokraj manželské nevěry. (Česká televize)

Recenze (15)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homer zabudne, že má Marge narodeniny a narýchlo kúpi dar vhodný viac pre seba ako pre ňu. Bowlingovú guľu, ktorú Marge prijme a začne z trucu hrať bowling. Tak sa zoznámi s trénerom, ktorému ide o viac ako pár lekcií. Prevedenie: Opäť jedna z moralizujúcich častí kde je humor od polovice na ústupe pred mravným precitnutím záchrany manželského života v harmónií. 72% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Máte hlad? Ano? Čtyři plátky cibule!" Díl o tom, jak neuvěřitelně provařený proutník balí ženušku našeho zapomětlivého a neohrabaného Houmera. Je to dost klišovité, prvoplánové... a od oslavy narozenin tak nějak bez humoru. Poučení z epizody: Když utrpíte bolest, MUSÍTE říct "au". Jinak se to nepočítá. Pokud se chystáte na nevěru, sledujte znamení. Ta rozhodují o vašem osudu nejlépe. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Památná scéna, kdy Homer nejenže koupí Marge k narozeninám bowlingovou kouli, aby si s ní pak mohl hrát sám, protože jeho žena bowling nehraje, ale dokonce si na ní nechá rovnou vyrýt své jméno - prý "aby Marge věděla, že je od něho"... To mi připomíná povídku, kdy syn koupí svému otci na Vánoce hokejovou přilbu, prý "kdyby ho ryba stáhla pod vodu i s udicí, aby si nerozbil hlavu o dno", a protože přes zimu na ryby otec nechodí, mohl by v ní v tomto období synátor hrát hokej...:) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bowlingová guľa pre Marge je už trvalá súčasť popkultúry, takže sa nedá hodnotiť nižšie ako plnými piatimi bowlingovými guľami s piatimi dierami pre prsty. Tých dier tú ale máme tri, ale ak dávate pozor, tak si napríklad všimnete štylizáciu mesiaca do bowlingovej gule. No a záverečný pochod pani manželky cez chodby elektrárne je nemenej legendárny ako zaľúbený tréner, ktorý sa v reštaurácii svojho objektu túžby nedočkal. Možno tam čaká dodnes. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Life on the Fast Lane" (Vo víre vášne).Homer Simpson kúpi na narodeniny svojej manželke nevhodný darček. Dá jej bowlingovú guľu. Myslí si, že ju nebude chcieť a tak zostane jemu. Lenže urazená Marge sa rozhodne, že na truct svojmu mužovi začne chodiť hrávať bowling. Tam sa zoznámi s mužom, ktorý ju začne zvádzať. Nechýba moc a Marge podľahne jeho dvoreniu. ***** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (27)

  • Originální název epizody odkazuje na píseň „Life in the Fast Lane“ od kapely Eagles. (henrycruel)
  • Reštaurácia, do ktorej idú Jacques a Marge, sa volá "Shorty's". Pôvodne sa plánovalo, že v pozadí bude vidieť, ako sa pohybuje iba kuchárska čiapka, čo by malo naznačovať, že majiteľ je nízky, ale tento koncept sa nakoniec nepoužil, pretože tvorcom sa to zdalo príliš hlúpe. (Pat.Ko)
  • Len tri epizódy predtým hovoril spravodajca v televízii, že bowlingová dráha Barney's Bowlarama vyhorela. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama