Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bartovi hrozí opakování ročníku. Čeká ho tvrdý boj s historií, školním psychiatrem i třídní učitelkou... (Česká televize)

Recenze (13)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná, v poradí prvá epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Bart Gets an F" (Bart prepadá). Bart Simpson prepadá, veru tak. Hrozí mu opakovanie ročníka. Hanba. Vstúpi si do svedomia a začne sa usilovne pripravovať na reparát. Za pomoci spolužiaka Martina Princea sa snaží dobehnúť všetko zameškané učivo. Na oplátku Bart zasväcuje slušáka Martina do života školského chuligána. ***** ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nazdar Bartmane, seš ňákej vyjukanej." "Taky že jo, Ottomane. Klíčová zkouška a já nic neumím. Hele, nemoh bys nás vybourat?" "Bohužel kámo, to by nešlo. Ale co, třeba příště budeš mít štěstí!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart vo štvrtom ročníku naplno zisťuje, že nie je možno tak inteligentný ako väčšina jeho spolužiakov a možno si ročník zopakuje. No a to by mohol skončiť ako Otto, ako vodič školského autobusu... Nadviaže preto kamarátstvo s Martinom, to ale ďaleko nevedie, skôr sa Martin priučí niečo "veľmi dôležité do života" od Barta. Čaká ho posledný test a všetko bude musieť vsadiť na jednu kartu, respektíve na jeden deň navyše, ktorý mu bol daný. Zvládne túto skúšku? Opäť veľmi vtipné, ale na tie najlepšie diely tu nejaký ten fór navyše chýba... ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Otto,asi budu muset opakovat čtvrtý ročník". "Klid, možná je to to nejlepší, co by tě mohlo potkat. Já jsem taky propadnul ve čtvrtým ročníku. Dvakrát. A podívej se na mě dnes. Jsem řidič školního autobusu!" ()

Reklama

Reklama