Simpson and Delilah
USA, 1990, 22 min
Rich MooreScénář:
Jon VittiHudba:
Patrick WilliamsHrají:
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Harry Shearer, Harvey Fierstein, Hank Azaria, Pamela Hayden, Russi TaylorStřih:
Brian K. RobertsObsah
Smolař Homer získá prostředek na růst vlasů, nové sebevědomí a manažera. Když pak opět o vše přijde, zbývá mu pořád rodina, která ho i tak stále miluje.(Česká televize)
- přehled
Homerova dobrá víla (S02E02) Photo © 20th Century Fox Television / Matt Groening
snebka
• Hodnocení IMDB 8,4 • U nás poprvé 16. dubna 1993. V USA 18. října 1990 • Homer: Kdybych měl vlasy tak si nedovoluješ! • První díl pro Carla • 80/100(3.1.2017)
MM_Ramone
Druhá epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Simpson and Delilah" (Homerova dobrá víla). Homer Simpson trpí komplexom menejcennosti, pretože je plešatý. Vďaka malému podvodu sa mu podarí dostať ku drahému prípravku vďaka ktorému mu narastú husté vlasy. Znova začne byť spokojný a vyrovnaný. Dokonca aj v práci je povýšený. No jeho šťastie a bujná hriva však nemajú dlhé trvanie. *****(22.6.2018)
Frantisek.Fu
100%(22.4.2018)
Heisenberg_
"Miluji tě Homere!" "Miluju tě Carle... ehm, totiž Marge." --- Souhlasím s uživatelem Gulde, tahle epizoda byla hodně k zamyšlení... "A co by sis přála ty, Lízo?" "Méně změn nálad a více stability v rodině." "A co takhle poníka?" "Tak jo!"(28.1.2018)
Gulde
Jeden z těch dílů co mají velkou hloubku.(19.1.2018)