Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homera opět naštve jeho dokonalý a ušlechtilý soused Flanders. Z malé potyčky vznikne sázka: synátoři se utkají v mistrovství dětí v golfu. Otec toho, který prohraje, bude pak trávník před domem sekat – v manželčiných šatech... (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Dead Putting Society" (Golfová spoločnosť). Homer Simpson sa staví so svojim nenávideným susedom Nedom Flandersom, že jeho syn Bart Simpson porazí Nedovho syna Todda na turnaji v mini golfe. Homerovi veľmi moc záleží na tom, aby Bart zvíťazil. Liza Simpsonová začne svojho brata pripravovať na tento duel. Ten sa nakoniec skončí remízou. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najlepšia epizóda druhej sezóny. Čaká nás napínavý turnaj v minigolfe, kde si to ale nerozdajú Homer s Flandersom, ale ich dvaja synovia. A vyzerá to tak, že obaja to nielen vedia lepšie s palicami, ale majú aj viac rozumu. Rôzne sošky na minigolfe nemajú chybu a záverečné sekanie trávnikov patrí k zlatým a najvtipnejším momentom celého seriálu. Ostáva otázka, ako to Líza vysvetlí svojmu psychiatrovi... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Golf je sport, který šel vždycky mimo mě, určitě by tomu bylo jinak, kdybych žil v Americe, na kterou se Simpsonovi jako na svou domovinu soustředí především. Ovšem i s nepochopením ve slávu tohoto sportu jsem si tuto epizodu dost užil. ()

Flashheart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečný díl. Podařilo se zde i něco ne zcela běžného, rozuzlit to nějakou sentimentální, hodnotovou a rodinuoslavující linkou, ale při zachování správného savage humoru (vč. dějové linky) - to první to prostě nezkazilo. Krom toho počáteční nesmělost prvních dílů je pryč, recyklace námětů dávno před náma a správná tahanice Homera s Nedem - to je koktejl s povolením zabíjet. ()

Reklama

Reklama