Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza se zamiluje do nového nekonvenčního učitele. Ve srovnání s ním se jí Homer jeví jako necitlivý, primitivní barbar. Když učitel odjede, zaplaví Lízu totální smutek. Ale tím, kdo jí pomůže, je právě ten primitivní táta... (Česká televize)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Lisa´s Substiture" (Lízin let do neba). Liza Simpsonová sa až po uši zamiluje do učiteľa Bergstroma, ktorý prišiel suplovať za ich triednu učiteľku Elizabeth Hooverovú. Obdivuje ho a žerie každé jeho slovo. Veľmi ju raní, keď sa slečna Hooverová vráti do práce a pán Bergstrom odíde do zahraničia. Je smutná z toho, že stratila človeka, ktorý pre ňu veľa znamenal a rozumel jej. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do výšok a oného neba túto epizódu podľa mňa vyťahuje záver, kedy sa ukáže Homer ako pašák a predvedie Líze, že je správnym otcom. Bart si opäť od neho odnesie zopár rád do života a správne zistí, že nie je dôležité byť predsedom v škole, keď z toho nebude mať prachy. Líza sa nám zaľúbila a šalie, čo je trochu otravné, ale je to doprevádzané niekoľkými super hláškami. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prosím, paní učitelko, Bart traumatizuje třídu. Máš pravdu, Martine. Barte,hned toho nech. Prosím ano. Múžu to ještě vrátit zpět? Aby bylo vidět to zakousnutý kotátko!".Souměrné příběhy Barta, který kandiduje na předsedu třídy a Lisy, která se zamilovala do trídního učitele, oba na samostatný vymazlený díl.!" Homer (pro sebe) "Kdybys byl chytrej , tak se z toho vykroutíš. Ale to ty né. Dobrá. Na první místě je rodina...pro blbečky." ()

Reklama

Reklama