Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ředitel elektrárny Burns potřebuje krev. Vzácnou skupinu má pouze Bart, který na Homerovo vypočítavé naléhání vlije šéfovi do žil mládí. Slíbená odměna však není to, co si Homer sliboval. (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Blood Feud" (Krvná pomsta). Charles Montgomery Burns, majiteľ jadrovej elektrárne v ktorej pracuje Homer Simpson je smrteľne chorý. Život mu zachráni transfúzia krvi od Barta Simpsona, Homerovho syna. Simpsonovci očakávajú štedrú odmenu od pána Burnsa, ale príde im jedine strohý ďakovný list. Homer s Bartom mu teda vyhlásia vendetu, čaká ho "Krvná pomsta". ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že je Bart výnimočný, to vieme od prvej epizódy celého seriálu. Ale že je až tak výnimočný, že ako jediný občan Springfieldu dokáže zachrániť život pána Burnsa, to sme nečakali. A hádajte, ako sa mu starý pán odvďačí. Barta by to ani netrápilo, veď mu bral krv autobusák, ale Homer, to je iná káva. Najviac asi pobavila návšteva pošty..."a aké je vaše krstné meno?" Len mi nejde do hlavy, kde tá hlava v ďalších epizódach zmizla. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Zebu, ZEBU, ZÉBŮŮŮ!" • ,,Vážený pane Burnsi, jsem velmi "RÁD", že jste byl spokojený se synovou krví. Pokud jste to nepochopil, myslel jsem to ironicky. Jste hnusný, senilní zubatá stará mumie s kostnatýma rukama a páchnete jako sloni zadek!" ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 8,0 • U nás poprvé 29. října 1993. V USA 11. srpna 1991 • Homer: Dobrý den, mé jméno je Burns. Myslím, že tu pro mě máte dopis. Muž za sklem: Ano pane Burnsi, vaše křestní jméno? Homer: To kdybych věděl. • 80/100 ()

Reklama

Reklama