Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bartova láska k Šášovi Krustymu dělá divy... Když s Lízou zjistí, že je Krusty od mládí rozhádán s otcem – rabínem, dají děti díky Lízině chytrosti oba dohromady. (Česká televize)

Recenze (12)

Pharao20 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klaun Krusty je v seriáli hlavný zástupca showbiznisu a napriek tomu že všetky šedé zákutia televíznej zábavy sú skrz neho vykresľované dobre, táto postava mi nikdy v seriáli nesadla a Simpsonovcom by vôbec neuškodilo keby bol hlavná celebrita Springfieldu niekto iný. Tento Šášov diel je slabší s extrémne precukrovaným a trápnym happy-endom. Časopis Modern jewish father dáva slabé tri hviezdičky ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Like Father, Like Clown" (Aký otec, taký klaun). Televízny komik klaun Šáša Krusty trpí silnými depresiami, pretože ho trápi vzťah s jeho otcom. Keď sa Šaša vydal na drájhu komedianta jeho otec na neho zanevrel. Bart Simpson a jeho sestra Liza sa pokúsia ich uzmieriť. Nebude to však jednoduché, pretože Krustiho otec Hyman Krustofsky je ortodoxný židovský rabín. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódy so Šášou nepatria medzi tie úplne najšpičkovejšie, ale stále dostatočne pobavia. Najmä jeho večera u Simsponovcov, kde mu pri jazdení na bivykli v ich obývačke naša rodinka poradí, že u nich doma môže byť sám sebou... Nalseduje dojímavý príbeh stretnutia s otcom po 25 rokoch, ktorý mu kedysi nedokázal odpustiť, že sa chce stať klaunom. A Homer sa dozvie, že Mel Brooks je Žid. Ja zase, že aj William Schattner je Žid. Ono ale prvá poznámka asi viac súvisí s tým, že je tu málo Homera a nie s tým, že je tu veľa Krustyho. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (27)

Reklama

Reklama