Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se snaží napravit svůj pošramocený vztah s Lízou a pořídí jí poníka. Strašně se zadluží, pracuje po nocích, Líza nakonec musí poníka vrátit, ale rodinná situace je zachráněna. (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Lisa´s Pony" (Cena lásky). Vzťah Homera Simpsona s jeho dcérou Lizou je v rozklade. Kríza vyvrcholí, keď Homer nestihne jej školské vystúpenie. Pokúsi sa to všetko napraviť tým, že Líze kúpi jej vytúženého poníka. To ju síce obmäkčí, ale je to mimo Homerových finančných možností. Preto začne chodiť na nočné smeny do Kwik-E-Martu. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý kto kedy robil nočné, vie, o čom je reč a vcíti sa ľahko do Homerovej kože (vrátane mňa). Každý kto mal kedy poníka, zase do tej Lízinej (čiže ja nie). Lenže takto to do nekonečna ísť nemôže... Extra vtipná je ale aj úvodná epizódka zo školského vystúpenia, Skinnerove hlášky nemajú chybu. Perlí ale aj Homer, občas sa pridá Bart, ale Apuove bonmoty sú asi naj. Skrátka ďalšia parádna a legendárna epizóda. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (34)

  • Melódia piesne, ktorá znie počas Homerovho snovej sekvencie, je prevzatá z piesne The Beatles s názvom "Golden Slumbers" z ich albumu "Abbey Road". Táto pieseň nie je použitá v opakovaných odvysielaniach. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde hovorí Ralph hlasom Nelsona. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama